aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈριξε τεσσάρα στον Δώνη η Βιγιαρεάλ

Έριξε τεσσάρα στον Δώνη η Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ σάρωσε 4-0 τη Μακάμπι Τελ Αβιβ του Γιώργου Δώνη στο «Κεράμικα» στο ντέρμπι κορυφής της τρίτης αγωνιστικής του ένατου ομίλου του Europa League και διατήρησε το απόλυτο, αφήνοντας τους Ισραηλινούς του Έλληνα τεχνικού τρεις πόντους πιο πίσω.

Μόλις στο 4’, ο Μπάκα συνδυάστηκε με τον Παρέχο και ο Κολομβιανός μέσα στην περιοχή με ωραίο πλάσε έκανε το 1-0 για το «κίτρινο υποβρύχιο». Η Βιγιαρεάλ διατηρούσε τον έλεγχο στη συνέχεια, με τον Κούμπο να δημιουργεί τις όποιες επικίνδυνες καταστάσεις για τους Λεβαντίνους μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Στο 52’, ο Κούμπο έκανε την προσπάθεια και έδωσε στον Μπάκα, ο οποίος μέσα στην περιοχή έκανε το 2-0 και έβαζε τις βάσεις για την τελική επικράτηση και χωρίς μέχρι εκείνο το σημείο οι Ισπανοί να έχουν γίνει ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία της Μακάμπι. Ο Μπάκα δημιουργούσε συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία της Μακάμπι.

Οπότε, στο 71’ ένας έξοχος συνδυασμός των παικτών του Ουνάι Εμερι, έφερε το τακουνάκι του Μπάκα στον Μπαένα και αυτός με πλασέ έκανε το 3-0. Στο 81’, η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια μέχρι να τη γυρίσει ο Εστουπινιάν στον Νίνο και αυτός με προβολή έκανε το 4-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ