aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈριξε «δίχτυα» στον Ολλανδό αμυντικό Σάντρο Σενκ

Έριξε «δίχτυα» στον Ολλανδό αμυντικό Σάντρο Σενκ

«Δίχτυα» για την απόκτηση του Σάντρο Σενκ έχει ρίξει η ΑΕΛ. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός (1.88μ.) προτάθηκε στους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού και αξιολογήθηκε θετικά από τον Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος έδωσε το «ΟΚ» για την έναρξη των διαπραγματεύσεων μαζί του.

Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ αγωνίζεται από το 2018 στη Τβέντε, από την οποία μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα που διανύουμε. Στους «τούκερς» μέχρι σήμερα αγωνίστηκε μόνο σε 33 παιχνίδια σκοράροντας και ένα γκολ, ενώ προηγουμένως και για μια πενταετία (2013-18) ήταν αναντικατάστατο μέλος της Γκόου Αχέντ Ιγκλς με την οποία κατέγραψε 168 συμμετοχές και πέτυχε 10 γκολ.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήμα στην ακαδημία της Αλμέρε Σίτι, της περιοχής όπου γεννήθηκε και το ταλέντο του εντοπίστηκε από τον Άγιαξ, όπου και τελικά πήρε μετεγγραφή στη φημισμένη ακαδημία του «Αίαντα». Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2013 με τον Άγιαξ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ