aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈργα βελτίωσης στο ΑΕΚ Αρένα (πληροφορίες)

Έργα βελτίωσης στο ΑΕΚ Αρένα (πληροφορίες)

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αρκετός είναι ο κόσμος της ΑΕΚ που διερωτάται για το πότε θα ξεκινήσουν τα έργα στην ΑΕΚ Αρένα για την ολοκλήρωση και της β’ φάσης του γηπέδου. Πρόθεση ήταν μέσα στον Σεπτέμβριο να ξεκινούσαν τα νέα έργα, όμως επειδή πρόκειται για μία πολύ λεπτή διαδικασία, δεν έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν τη εργασία που θα έπρεπε. Στόχος δεν είναι να ολοκληρωθούν τα έργα εδώ και τώρα, αλλά να ολοκληρωθούν όπως πρέπει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία κοστολογήσεων τη δεδομένη στιγμή και ακόμη δεν υπάρχει κάποια τελική απόφαση. Το όλο έργο αναμένεται να ανατεθεί στην εταιρεία Zemco η οποία είχε αναλάβει και τo έργο της ολοκλήρωσης της πρώτης φάσης του γηπέδου. Στόχος είναι η δεύτερη φάση να χωριστεί σε υπο-φάσεις ανάλογα και με τα διαθέσιμα κονδύλια που θα υπάρχουν στα ταμεία του συλλόγου. Στην ΑΕΚ περιμένουν τα κοστολόγια όλων των έργων που θα γίνουν στην «Αρένα».

Οι σχεδιασμοί έχουν τελειώσει και πλέον αυτό που απομένει είναι να παρθούν οι αποφάσεις ανάλογα και με το κόστος της κάθε κίνησης που θα γίνεται. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι προτεραιότητα θα δοθεί στην ολοκλήρωση των αποδυτηρίων κάτω από τη Δυτική κερκίδα. Κάτι που δεν θα αναγκάζει τις ομάδες να κάνουν μία διαδρομή 100 και βάλε μέτρα μέχρι να φθάσουν μέσω του τούνελ στα αποδυτήρια του ΓΣΖ.

Στα σχέδια μεταξύ άλλων είναι η αναβάθμιση των δημοσιογραφικών θεωρείων και χώρων φιλοξενίας και διάφορα άλλα. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ΑΕΚ έχει πάρει τα δυο εκατομμύρια από το Κράτος για χορηγία και με αυτά τα χρήματα θα γίνουν οι επόμενες κινήσεις για την ολοκλήρωση σιγά-σιγά όλων των έργων στην Αρένα. Για την ώρα δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με σιγουριά αν τα έργα θα ξεκινήσουν εντός Οκτωβρίου, Νοεμβρίου ή Δεκεμβρίου. Αυτό θα αποφασιστεί αφού πρώτα ολοκληρωθεί η φάση των κοστολογήσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ