aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈργα στα «σκαριά» και θ’ αλλάξουν την όψη του «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Έργα στα «σκαριά» και θ’ αλλάξουν την όψη του «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Την αναβάθμιση του «Αντώνης Παπαδόπουλος» επιδιώξει η διοίκηση της Ανόρθωσης, όπως αποκάλυψε στον Active (102.5 & 107.4) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα», ο Ευγένιος Χαμπουλλάς. Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης ανέφερε ότι θα αντικατασταθούν οι καρέκλες του γηπέδου με καινούργιες, γίνονται σκέψεις για ενίσχυση νότιας κερκίδας με δημιουργία στεγάστρου.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Κάποιοι Γεωργιανοί, μερικοί Ελλαδίτες και «ασήμαντοι» στην Κύπρο

Όπως ανέφερε ο διοικητικός παράγοντας της «Κυρίας», όλα έχουν μπει σε μια σειρά, έχουν ετοιμαστεί τα σχετικά αιτήματα προς τον ΚΟΑ και σιγά-σιγά τα σχέδια θα μπουν μία πορεία υλοποίησης. «Αλλάξαμε πολλά στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, σχεδιάζουμε και ετοιμάζουμε αιτήματα προς τον ΚΟΑ. Πρόσφατα επισκεφθήκαμε τα γραφεία του ΚΟΑ, βγαίνουν προς τα έξω αυτά που πρέπει. Είναι αρκετά πράγματα που μπήκαν τώρα σε μία πορεία υλοποίησης», είπε ο Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Διαβάστε επίσης: Δεδομένη η αφαίρεση βαθμών λόγω Αρτυματά!

Και συνέχισε: «Προγραμματίζουμε να αλλάξουμε τις καρέκλες, σχεδιάζουμε ενίσχυση της νότιας κερκίδας, πιθανόν να σκεπαστεί. Υπάρχει το θέμα του ηλεκτρισμού, είναι αδιανόητο να εξαρτάται ένα γήπεδο σήμερα από γεννήτριες. Έχουμε πάρα αρκετή δουλειά να κάνουμε. Τα έχουμε ιεραρχήσει και κάναμε τις απαραίτητες κινήσεις για να αναβαθμιστεί το σπίτι μας».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης προανήγγειλε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας της Ανόρθωσης αποκαλύπτοντας ότι σύντομα θα υπάρχει ένα επιχειρηματικό πλάνο για να προσελκυστούν επενδυτές (διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ