aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈρχονται έτοιμοι οι Ισπανοί

Έρχονται έτοιμοι οι Ισπανοί

Αν έλειψε κάτι από την ΑΕΛ στις 16 αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί, ήταν το εύκολο γκολ. Γι’ αυτό και ο Πάμπος Χριστοδούλου έψαξε για επιθετικούς, που θα καταστήσουν την ομάδα πιο αποτελεσματική. Μετά την προσθήκη του Αλέιν Μπλάνκο αναμένεται και η οριστικοποίηση  της  απόκτησης του Φρανσίσκο Πίτι, κινήσεις που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά τη γραμμή κρούσης.

Οι Ισπανοί θα πλαισιώσουν τον συμπατριώτη τους Μιγκέλ Αρουαμπαρένα, και αν επιβεβαιώσουν τις καλές συστάσεις που τους συνοδεύουν, η ΑΕΛ θα μπει στο νέο έτος ενισχυμένη. Με τις παραστάσεις που έχουν στο ισπανικό πρωτάθλημα, παρουσιάζονται ικανοί να προσδώσουν εμπειρία και ποιότητα.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως μπορεί κάποιος να ξεγράψει τους Γεωργιάδη, Ουέλινγκτον, Μάριο Ηλία, ή ακόμη τον Μέσκα, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές. Απλώς οι γαλαζοκίτρινοι έκριναν πως ήταν επιβαλλόμενο να μεγαλώσει το βάθος του έμψυχου δυναμικού στην επίθεση.

Οι δύο νεοφερμένοι πάντως δεν θα χρειαστούν χρόνο για να ετοιμαστούν. Έρχονται στην Κύπρο με γεμάτες συμμετοχές και δεν αποκλείεται μάλιστα να βρεθούν στο αρχικό σχήμα απέναντι στον Απόλλωνα το ερχόμενο Σάββατο (στο ματς της Τρίτης με την Καρμιώτισσα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής).

Με τους δύο νέους επιθετικούς δεν θα χρειαστεί να αγωνιστεί ο Φορτούνα ως ακραίος επιθετικός και στο λεμεσιανό ντέρμπι θα επιστρέψει στην οπισθοφυλακή. Γεγονός θετικό για την αμυντική λειτουργία. Άλλωστε, ο Χριστοδούλου επενδύει στη διαφύλαξη των μετόπισθεν, που είναι ανάμεσα στα γερά χαρτιά της ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ