aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈρχονται, έρχονται, φθάνουν…

Έρχονται, έρχονται, φθάνουν…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ξεκαθαρίζει το μετεγγραφικό σκηνικό στην ΑΕΛ και αρχίζει να διαμορφώνεται το ρόστερ της νέας περιόδου. Ο Μάρκο Αντάμοβιτς κατηφορίζει στην Κύπρο, αφού έμεινε ελεύθερος από την Μπερόε. Δεν χρειάστηκε κάποια επίσημη επιβεβαίωση από την ΑΕΛ, αφού η Μπερόε το ξεκαθάρισε σε ανακοίνωσή της.

«Η Μπερόε πούλησε τα δικαιώματα του μέσου Μάρκο Αντάμοβιτς και είναι ήδη παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού. Η διοίκηση του συλλόγου τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα του. Ο Αντάμοβιτς ήρθε στην Μπερόε τον Σεπτέμβριο του 2017. Έγραψε 20 συμμετοχές με την ομάδα. Είναι 27 ετών και αγωνίζεται ως μέσος», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Επίσης, ο Ισπανός επιθετικός Ρούβεν Χουράδο θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ και τον περιμένουν στην Κύπρο αύριο ή μεθαύριο για να επισημοποιηθεί η απόκτησή του.

Απ’ εκεί και πέρα, παρελθόν από την ΑΕΛ, ανεξάρτητα με ποιο τρόπο, θα αποτελέσουν οι Αϊρόσα, Σοάρες, Τεξέιρα και Γκαμπιονέτα. Δεν ξεκαθάρισε αν θα παραχωρηθεί δανεικός ο Μαύρου, είναι κάτι όμως που είναι πιθανό.

Η ΑΕΛ «χτίζει» με τα «θέλω» του Ντούσαν Κέρκεζ. Ο Βόσνιος πήρε ζεστά την απόφαση να αλλάξει πολλά πράγματα, πρότεινε ποδοσφαιριστές που πιστεύει ότι θα βοηθήσουν την ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι μπήκαν σε μια νέα εποχή και πιθανό να μένουν άλλες μία-δύο κινήσεις για να συμπληρωθεί το σότερ. Οι προσθήκες των Αντάμοβιτς και Ντα Σίλβα δημιουργούν νέα δεδομένα στην ομάδα, η οποία θα έχει δύο ποιοτικές μονάδες. Ακόμη, υπάρχουν δύο-τρεις ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν την τριάδα ή την τετράδα στη μεσαία γραμμή. Ρομάν, Νικολάου, Σίλβα, Γερολέμου θα δώσουν μάχη για μια θέση στις βασικές επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ