aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈρχονται άμεσα τρεις αποχωρήσεις για τη Λίβερπουλ!

Έρχονται άμεσα τρεις αποχωρήσεις για τη Λίβερπουλ!

Στη Λίβερπουλ έχουν μαζευτεί μπόλικοι ποδοσφαιριστές, κάποιοι εξ αυτών θα επιστρέψουν από δανεισμό και σε συνδυασμό με το υπάρχον ρόστερ, θα πρέπει να γίνουν αρκετές αποχωρήσεις.

Ο Γιούργκεν Κλοπ φαίνεται να έχει πάρει εδώ και μέρες τις αποφάσεις του και όπως αποκαλύπτουν σάιτ που ασχολούνται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ των «Κόκκινων», ο Ίνκς, ο Στάριτζ και ο Οριγί θα αποτελέσουν παρελθόν από το Άνφιλντ.

Ο Ίνκς πέρασε από σοβαρό τραυματισμό και δεν έχει μπορέσει να βρει τα πατήματά του και να προσφέρει σημαντικά στην ομάδα και για αυτό δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και θα πρέπει να βρει ομάδα.

Το ίδιο πάνω-κάτω ισχύει και για τον Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό. Πάντως στον εξάμηνο δανεισμό του στη Γουέστ Μπρομ δεν κατόρθωσε με τίποτα να δείξει κάτι.

Τέλος, για τον περίπτωση του Οριγί, που αγωνίστηκε ως δανεικός στη Βόλφσμπουργκ, απογοήτευσε πάρα πολύ με τις εμφανίσεις του με αποτέλεσμα να χάσει και τη θέση του στην αποστολή του Βελγίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ