aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈρχεται περικοπή μισθών στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έρχεται περικοπή μισθών στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με μείωση μισθού κινδυνεύουν οι παίκτες του Μουρίνιο, αν δεν καταφέρουν να οδηγήσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη συνεχή σεζόν. Η περικοπή αυτή μπορεί να φτάσει και στο 25% των μισθών.

Αυτό σημαίνει ότι αν η Γιουνάιτεντ δεν τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, παίκτες όπως ο Πογκμπά, που αμοίβεται με 290.000 λίρες την εβδομάδα και ο Ζλάταν που παίρνει 220.000 λίρες ανά εβδομάδα, θα έχουν πολλά να χάσουν.

Μάλιστα, κάποιοι πιστεύουν πως ο πανηγυρισμός του Φελαϊνί , όταν σκόραρε απέναντι στη Μπριζ την περασμένη σεζόν στα πλει-οφ τους Τσάμπιονς Λιγκ, είχε να κάνει με το 25% της μείωσης, αφού σχημάτιζε με τα δάκτυλά του το δύο και το πέντε!

Η ομάδα ακολουθεί τη συγκεκριμένη πολιτική για να προστατεύσει τα οικονομικά της. Ήδη ανακοίνωσαν πως η συμφωνία με την Adidas θα μειωθεί κατά 30%, αν δεν καταφέρουν να προκριθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ