aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈρχεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του Άλεξ Φέργκιουσον

Έρχεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του Άλεξ Φέργκιουσον

Η ζωή και η καριέρα του Άλεξ Φέργκιουσον θα είναι στο επίκεντρο του ντοκιμαντέρ Sir Alex Ferguson: Never Give In, που ολοκληρώθηκε και θα προβληθεί τον Μάιο με μία συνεργασία του Amazon και της Universal Pictures.

Με σκηνοθέτη τον γιο του, Τζέισον, ο θρυλικός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξιστορεί τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής του, λίγο μετά την εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη το 2018. Φοβήθηκε τότε ότι αυτή η περιπέτεια θα επηρεάσει τη μνήμη του, για αυτό και έσπευσε να μιλήσει για όλα.

«Η απώλεια μνήμης ήταν ο μεγαλύτερος φόβος μου όταν έπαθα εγκεφαλική αιμορραγία το 2018. Φτιάχνοντας αυτό το ντοκιμαντέρ είχα την ευκαιρία να θυμηθώ τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου, καλές και κακές. Το γεγονός ότι τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο γιος μου, εγγυάται μία ειλικρινή και προσωπική προσέγγιση» δήλωσε σχετικά ο Φέργκιουσον.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει ιστορίες ενηλικίωσης, οικογενειακές στιγμές, αθλητικούς θριάμβους και αποτυχίες, μαρτυρίες από την γυναίκα και τους γιους του και παίκτες όπως ο Ερικ Καντονά, ο Ράιαν Γκιγκς και ο Γκόρντον Στράχαν, αλλά και ακυκλοφόρητο προσωπικό υλικό.

Η κεντρική φωτογραφία είναι η πρώτη που δόθηκε στη δημοσιότητα από το ντοκιμαντέρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ