aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈρχεται ντέρμπι με τον Σιεχού στο κάδρο

Έρχεται ντέρμπι με τον Σιεχού στο κάδρο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς η Ανόρθωση συνεχίζει την προετοιμασία της για την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Ο Ρόνι Λέβι μπορεί να έχει κάποια προβλήματα αλλά σε καμία περίπτωση δεν στέκεται σε αυτά και προσπαθεί να βρει τις καταλληλότερες λύσεις για να πετύχει αυτό που θέλει και που δεν είναι άλλο από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Είναι γνωστό ότι δεν υπολογίζεται ο Πράνιτς που είναι τιμωρημένος, ο Αμπντουλάγεφ είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ και ο Γκάντσεφ φαίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και από αύριο αναμένεται όλοι οι διεθνείς να ενσωματωθούν στις προπονήσεις και να αρχίσουν και αυτοί να μπαίνουν σε ρυθμούς Απόλλωνα. Ο Λέβι ελπίζει ότι δεν θα υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με τους διεθνείς και όλοι τους θα επιστρέψουν απολύτως καλά στην υγεία τους. Η απουσία του Πράνιτς είναι σημαντική και τη θέση του θα πάρει πιθανότατα ο Μπανταλόφσκι, ενώ δεν αποκλείεται ο Άλβες να διατηρηθεί στην κορυφή της επίθεσης, εκτός αν προτιμήσει τον Καμαρά που πέτυχε και το πρώτο του γκολ απέναντι στην ΑΕΚ.

Πάντα τα ντέρμπι με τον Απόλλωνα έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία και βαρύτητα και αυτό είναι κάτι που θα μαζέψει αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Εκτιμάται ότι ο αριθμός θα πλησιάσει τις 7.000 και θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση φέτος για την Ανόρθωση. Απ’ εκεί και πέρα είναι δεδομένες οι προθέσεις της «Κυρίας» για να εντείνει τις προσπάθειές της για νέα συνεργασία με τον Σιεχού, έτσι ώστε να αποσπάσει την υπογραφή του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του ο Νιγηριανός άσος η Ανόρθωση δεν θα έχει το δικαίωμα να εισπράξει ούτε και ένα σεντ από την συμμετοχή του στο Μουντιάλ. Ο Αντρέας Παντελή και οι συνεργάτες του θα κάνουν ό,τι μπορούν προσφέροντάς του ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο, χωρίς όμως αυτό να ξεφεύγει από τις δυνατότητες του συλλόγου. Μάλιστα, αν ανανεώσει ο Σιβού δεν αποκλείεται να γίνει και ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της «Κυρίας» μιας και η παρουσία του στο Μουντιάλ θα εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ