aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈρχεται μεγάλη «καμπάνα» για τον Ρονάλντο

Έρχεται μεγάλη «καμπάνα» για τον Ρονάλντο

Ακόμα και με πέντε αγωνιστικές κινδυνεύει να τιμωρηθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την αποβολή του στον πρώτο τελικό του ισπανικού Super Cup. Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, η απώθηση του διαιτητή, Ρικάρντο Ντε Μπούργκος Μπενγκοετσέα φαίνεται πως θα στερήσει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στα πρώτα ματς του ισπανικού πρωταθλήματος, λόγω… Μάρκο Λιβάγια.

Ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ είχε τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές για παρόμοια συμπεριφορά και ακόμα μια αγωνιστική για την κόκκινη κάρτα που είχε δεχτεί σε αγώνα της Λας Πάλμας με την Αλαβές. Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, το δεδικασμένο που υπάρχει στην περίπτωση του Κροάτη ποδοσφαιριστή, αναμένεται να φέρει και την τιμωρία του αστέρα των «μερένχες».

Αν τιμωρηθεί με πέντε αγωνιστικές ο Ρονάλντο, τότε θα απουσιάσει από τη ρεβάνς των Μαδριλένων κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», καθώς επίσης και απο τους αγώνες με τις Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Βαλένθια, Λεβάντε και Ρεάλ Σοσιεδάδ για το ισπανικό πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ