aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈρχεται για να πιάσει δουλειά ο Καμερουνέζος

Έρχεται για να πιάσει δουλειά ο Καμερουνέζος

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας προσπαθεί να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την άφιξη του Τσαρλς Ελουντού στην Κύπρο. Ο Καμερουνέζος δεξιός εξτρέμ θα έρθει για να πιάσει αμέσως δουλειά και να ενισχύσει τους ερυθρόλευκους στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στις 2 Ιανουαρίου («ΑΕΚ Αρένα»).

Στο πρώτο χειμερινό απόκτημα ποντάρει πολλά ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, αφού το έψαξε πολύ προτού ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του. Ο Ελουντού αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 22 Οκτωβρίου, σκοράροντας μάλιστα για την Τζάκσονβιλ Αρμάδα στο 4-4 με την Κόσμος Νέας Υόρκης. Αν επιβεβαιωθεί ότι από πλευράς φυσικής κατάστασης βρίσκεται σε καλό επίπεδο, θα είναι ο,τι καλύτερο για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Βεβαίως, δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής, στον οποίον ποντάρουν οι ερυθρόλευκοι για ενίσχυση. Ο Ελλαδίτης προπονητής συνεχίζει την ενδελεχή μελέτη, με στόχο να ενταχθούν και τα επόμενα τρία αποκτήματα σύντομα στην προετοιμασία και να είναι διαθέσιμα τον Ιανουάριο.

Από εκεί και πέρα, σαφέστατα, η προχθεσινή νίκη-οξυγόνο απέναντι στον Άρη (2-0) συνέβαλε στη βελτίωση της κατάστασης, βαθμολογικά και ψυχολογικά. Όσο για τη συνέχεια, δύσκολη αποστολή περιμένει τους ερυθρόλευκους στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Από το παιχνίδι του Σαββάτου θα απουσιάσουν οι «κιτρινισμένοι» Γιάννης Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Μιντίκκης, καθώς και οι τραυματίες Νταβίντ Μανογιάν και Γιώργος Κάκκο. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προλάβει επίσης να είναι έτοιμος ο Έλιο Ρόκε, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ρούμπεν Μπρίζιντο. Από τραυματισμό ταλαιπωρείται επίσης και ο τιμωρημένος Παπαδόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ