aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈρχεται για να φύγει

Έρχεται για να φύγει

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Αμπντουλαΐ Σιεχού από την Ανόρθωση. Ο Νιγηριανός μεσοαμυντικός έχει επικοινωνήσει με τη διοίκηση και ανέφερε ότι εντός του τρέχοντος Σαββατοκύριακου θα έλθει στην Κύπρο. Βέβαια, δεν αναμένεται ότι θα έρθει για να μείνει στο νησί αλλά για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της μετεγγραφής του στην Τουρκία, για λογαριασμό της Γκιοζτέπε. Η τουρκική ομάδα είναι διατεθειμένη να πληρώσει για να τον πάρει και εκτός απροόπτου ο ποδοσφαιριστής θα φύγει από την Ανόρθωση.

Αποκαλυπτικό: Γίνεται «Τούρκος» μετά το Μπαϊράμι ο Σιεχού!

Από εκεί και πέρα, ο Σισοκό έφθασε χθες στην Κύπρο. Μετά από δυο-τρεις χαμένες πτήσεις, πήρε το αεροπλάνο με δικά του έξοδα και ήρθε για να συμφωνήσει και να υπογράψει στην ομάδα της Αμμοχώστου. Βέβαια θα του γίνουν και οι απαραίτητες συστάσεις μιας και οι κυανόλευκοι δεν θα ανεχθούν ξανά παρόμοια συμπεριφορά.

Ο Μιγκέλ Παλάνκα έρχεται αύριο στην Κύπρο, με την απόκτηση του από την Ανόρθωση να θεωρείται δεδομένη. Οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και αυτό που μένει είναι οι λεπτομέρειες και να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Ο Παλάνκα είναι ακραίος επιθετικός και πέρσι στην Πολωνία είχε 33 συμμετοχές και 6 γκολ με την Κορόνα Κιέλτσε.

Μετά τις διακοπές το deal με τους Τούρκους

Σχετικά με την περίπτωση του Βόσνιου αμυντικού Γιόσιπ Κβέσιτς, φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και ο ποδοσφαιριστής δεν θα αποκτηθεί. Ήδη η Ανόρθωση κοιτάζει άλλες περιπτώσεις αριστερών μπακ, τις αξιολογεί ο Ρόνι Λέβι και σύντομα θα πάρει την οριστική του απόφαση.

Μέρες σημαντικών εξελίξεων είναι αυτές που διανύουμε στο στρατόπεδο της «Κυρίας» μιας και κάποιοι ποδοσφαιριστές αναμένονται στην Κύπρο για να ολοκληρώσουν τις επαφές που είχαν με τη διοίκηση και να πέσουν οι υπογραφές. Φαίνεται ότι ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του έχουν προχωρήσει τις επαφές με δυο-τρεις περιπτώσεις και προσπαθούν να μη διαρρεύσει κάτι πριν οι ποδοσφαιριστές έρθουν στην Κύπρο και πέσουν οι υπογραφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ