aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπτάψυχη η Αταλάντα, «τούμπαρε» την Βερόνα

Επτάψυχη η Αταλάντα, «τούμπαρε» την Βερόνα

Επτάψυχη η Αταλάντα!

Η ομάδα του Τζαν Πέρο Γκασπερίνι δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως η Βερόνα πήρε δύο φορές προβάδισμα και εκμεταλλευόμενη την αποβολή τού Νταβίντοβιτς, έκανε την ανατροπή επικρατώντας με 3-2. Κάπως έτσι, έπιασε την Ρόμα στην τέταρτη θέση, με την Βερόνα να παραμένει, πάντως, στο πάνω μισό της βαθμολογίας, κάνοντας μια αξιοπρεπέστατη πορεία στην επιστροφή της Serie A.

Στα του ματς, η Βερόνα πήρε το προβάδισμα μέσα στο Μπέργκαμο με τέρμα του Ντι Καρμίνε στο 23ο λεπτό. Ωστόσο, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι το έφεραν στα ίσα με τον Μαλινόφσκι μετά από ασίστ του Χάτεμπουρ.

Ο Ντι Καρμίνε χτύπησε ξανά στην επανάληψη (57’), δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην Βερόνα αλλά ο Μουριέλ με πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2 μετά από οκτώ λεπτά. Ο Νταβίντοβιτς άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες και το πλήρωσαν στο φινάλε με τον Τζιμσίτι να σκοράρει το τέρμα της ανατροπής για την Αταλάντα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ