aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έπρεπε να ήταν πιο διαλλακτικός ο Ράγιος. Δεν είναι τόσο καλή φέτος η Ανόρθωση»

«Έπρεπε να ήταν πιο διαλλακτικός ο Ράγιος. Δεν είναι τόσο καλή φέτος η Ανόρθωση»

Νέο κεφάλαιο άνοιξε στην καριέρα του ο Ντάνιελ Πράνιτς ο οποίος ανέλαβε χρέη προπονητή στην Ομόνοια Ψευδά. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης παραχώρησε ραδιοφωνικές δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0) και αναφέρθηκε σε αυτή τη νέα πρόκληση, ενώ σχολίασε την αποχώρηση του Ράγιος από την «Κυρία» αλλά και το νέο πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων μίλησε:

Για τον αγώνα με τον Κούρη: «Πολύ σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη. Είμασταν έτοιμοι για τον αγώνα, και δυστυχώς βρεθήκαμε να χάνουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε χαρακτήρα και το ανατρέψαμε. Παίξαμε πολύ καλά και νομίζω μας αξίζει η νίκη. Στόχος μας να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλω να κάνω κάτι καλό, μου αρέσει η σκληρή δουλειά και να δίνω ευκαιρίες στους νεαρούς. Θα το πάρουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε πως θα πάει».

Για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι, ήμασταν άτυχοι γιατί κληρωθήκαμε με τη δυσκολότερη ομάδα μπορούσαμε να κληρωθούμε. Στόχος μας να κάνουμε ότι ο Δαυίδ με τον Γολιάθ. Η ΑΕΛ θα κάνει αλλαγές σήμερα και ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο. Σχετικά με αυτούς που θα χρησιμοποιήσω πρέπει να πω ότι μου αρέσει να παίζω με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχω στη διάθεση μου».

Για τις ευχές του Ράκιτιτς: «Ήταν ωραία που μου έστειλε, παίξαμε μαζί στην Εθνική Κροατίας και αντίπαλοι στη Γερμανία. Εγώ έπαιζα στη Μπάγερν και εκείνος στη Σάλκε. Είμαστε καλοί φίλοι. Επίσης είναι πολύ σημαντικό για την Ομόνοια Ψυεδά να δέχεται ευχές από τέτοιους παίκτες».

Για την Ανόρθωση: «Όποτε μπορώ βλέπω τα παιχνίδια της Ανόρθωσης. Καλύτερες ομάδες πέρσι ήταν οι Ομόνοια και Ανόρθωση. Δεν ήταν δίκαιο που διακόπηκε έτσι το πρωτάθλημα, όμως κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό. Φέτος η Ομόνοια είναι πολύ καλή, όμως η Ανόρθωση όχι τόσο καλή όσο ήταν πέρσι. Σημαντική απώλεια αυτή του Ράγιος και ακόμη να αντικατασταθεί. Ο ΑΠΟΕΛ δεν ξέρω έκανε πολλές αλλαγές και δεν νομίζω ότι μπορεί να κτυπήσει την πρώτη θέση. Πολύ δυνατός και σταθερός ο Απόλλωνας. Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι η Ομόνοια είναι η καλύτερη ομάδα».

Για Ράγιος: «Νομίζω είχε την καλύτερη σεζόν στη καριέρα του. Ήθελε καλύτερο συμβόλαιο, πιστεύω το δικαιούται, όμως εγώ του είπα πως λόγω της πανδημίας έπρεπε να μείνει στην Ανόρθωση. Με την κατάσταση που επικρατεί έπρεπε να είναι πιο εναλλακτικός στις διαπραγματεύσεις με την Ανόρθωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ