aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έπονται προσθήκες με ξένους, μακάρι να επιστρέψει ο Τιμούρ»

«Έπονται προσθήκες με ξένους, μακάρι να επιστρέψει ο Τιμούρ»

«Μετά την υπογραφή του Γιαννούλλη, θα προχωρήσουμε άμεσα για να προσθέσουμε κι άλλους ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας», δήλωσε ο Ανδρέας Παντελή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Ο πρόεδρος της εταιρείας είπε σχετικά: «Έχουμε ακόμα 4-5 παίκτες που μελετάμε και θα καταλήξουμε σε τρεις για να τους αποκτήσουμε». Σε ερώτηση αν μπορεί να δώσει ονόματα, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης απάντησε το αυτονόητο. Ότι δηλαδή στο παρόν στάδιο των διαπραγματεύσεων δεν θα πει ονόματα. Το μόνον που διευκρίνισε είναι το εξής: «Θα είναι όλοι ξένοι παίκτες».

Αρχίζοντας της δηλώσεις του είπε σχετικά για την επισημοποίηση της ανάληψης της προεδρίας της Εταιρείας: «Θεώρησα ότι αφού χρονικά ήρθε η στιγμή που θα μπορούσα να βοηθήσω, ήταν υποχρέωσή μου να το κάνω. Πρώτος στόχος είναι η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας. Δεν υπάρχει κάτι το μαγικό που μπορεί να γίνει, δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη αλλά με συνολική προσπάθεια πρέπει να πετύχουμε την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας».

«Είναι πολλά τα λάθη που μπορούμε να βρούμε αλλά είναι αχρείαστο. Ακόμα και αν τα βρούμε, ακόμα και αν τα πούμε, δεν αλλάζει κάτι», είπε σχετικά με τη φετινή τραγική πορεία της «Κυρίας», ενώ για το ενδεχόμενο επιστροφής του Τιμούρ Κετσπάγια είπε: «Πάντα θα το λέω, ο Τιμούρ είναι ιστορία για την Ανόρθωση. Ο Τιμούρ πάντα θα αγαπά την Ανόρθωση και πάντα θα είναι έτοιμος να προσφέρει στην Ανόρθωση. Αυτή την στιγμή υπάρχουν κάποια δεδομένα στην ομάδα. Σίγουρα θα είναι ευχής έργον σε κάποια φάση ο Τιμούρ να είναι στην Ανόρθωση».

«Δεν μπορούμε να προκαθορίσουμε πότε θα επιστρέψει. Μακάρι να γίνουν όλα όπως τα φτιάξει ο Θεός και να επιστρέψει ο Τιμούρ μια μέρα», πρόσθεσε.

Για τον κόσμο είπε καταλήγοντας: «Πρέπει και ο κόσμος με την σειρά του να συνεισφέρει με το βροντερό παρόν του και την στήριξη, την ηθική πρώτο από όλα. Αυτό περιμένω απ’ όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ