aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Επιζήσαμε από χειρουργική επέμβαση. Ανεξήγητη η απόφαση της Αστυνομίας»

«Επιζήσαμε από χειρουργική επέμβαση. Ανεξήγητη η απόφαση της Αστυνομίας»

«Βράζουν» με τη διαιτησία του Νικόλα Νεοκλέους στο ντέρμπι του Τσιρείου με τον Απόλλωνα (3-3) στην ΑΕΚ. Οι Λαρνακείς διαμαρτύρονται για το πρώτο και το τρίτο γκολ των γαλάζιων με τον εκπρόσωπο Τύπου των κιτρινοπράσινων  να κάνει λόγο για.. χειρουργική επέμβαση από την οποία επιβίωσε η ΑΕΚ.

Ο Κυριάκος Δημητρίου μιλώντας στον Super Sport FM χαρακτήρισε απαράδεκτη την στάση της Αστυνομίας να μην επιτρέψει στον πρόεδρο της ομάδας, Άντρο Καραπατάκη και τον Γενικό Διευθυντή να περάσουν στον χώρο των αποδυτηρίων.

Διαβάστε επίσης: Τα τραγικά λάθη του Νεοκλέους στο Απόλλωνας-ΑΕΚ το πρόσωπο και η φάση

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη διαιτησία της αναμέτρησης, απάντησε σε έντονο ύφος: «Επιζήσαμε από μια χειρουργική επέμβαση στο Τσίρειο. Ήταν πιο πολλά τα λάθη από τα σωστά που υποδείχθηκαν στην αναμέτρηση. Ξεκάθαρη αλλοίωση του αποτελέσματος και για αυτό μιλήσαμε με τόσο έντονο τρόπο. Δεν θέλαμε να μπούμε στο χορό και να μιλήσουμε για διαιτησία, μας έκαναν όμως την πρόσκληση με τη στάση τους. Θα αποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο για το αν θα προχωρήσει σε καταγγελία. Το παιχνίδι και τα λάθη, τα είδε όλη η Κύπρος και πρέπει να πάει σπίτι του για αρκετό καιρό ο διαιτητής».

Για τα λάθη της διαιτησίας στους τελευταίους αγώνες, ανέφερε: «Τις τελευταίες 2-3 αγωνιστικές το ενδιαφέρον είναι στη διαιτησία, καθώς γίνονται αρκετά λάθη».

Για το ότι η Αστυνομία δεν άφησε τον πρόεδρο και τον Γενικό Διευθυντή χθες να περάσουν στο χώρο των αποδυτηρίων, τόνισε: «Ήταν ανεξήγητη αυτή η απόφαση από την αστυνομία. Δεν άφησαν τον πρόεδρο και τον Γενικό Διευθυντή ενώ είχαν κάρτα της ΚΟΠ. Με άφησαν μόνο εμένα, επειδή θα έκανα δηλώσεις».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δείξαμε ότι έχουμε αφήσει πίσω τα αποτελέσματα που προηγήθηκαν, βλέπουμε το παιχνίδι του Σαββάτου. Έχουμε έξω τον Φακούντο, που δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Ήταν από τα μόνα σωστά που έκανε χθες η διαιτησία. Θα δούμε και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μοϊσόφ τις επόμενες ημέρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ