aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιβλητικό πέρασμα της Τζένοα από την Έμπολι

Επιβλητικό πέρασμα της Τζένοα από την Έμπολι

Η Τζένοα πέρασε από την έδρα της Εμπολι (1-3) την άφησε σε απόσταση βολής από τον υποβιβασμό και η ίδια δείχνει να… ξεμπερδεύει.

Πολύ σημαντική νίκη πήρε η ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι, η οποία ήταν η πρώτη εκτός έδρας από τα τέλη Σεπτεμβρίου για τους Rossoblu που πλέον αναπνέουν πολύ άνετα σε αντίθεση με τους Τοσκανούς που έμειναν στο +3 από την κόκκινη γραμμή.

Στο 18′ μετά το λάθος του Βέσελι ο Κουαμέ του πήρε την μπάλα και πλάσαρε τον Προβεντέλ για το 0-1 της Τζένοα. Η Εμπολι πίεσε στη συνέχεια και ανάγκασε τον Ράντου σε μερικές εξαιρετικές επεμβάσεις για να ισοφαρίσει τελικά στο δεύτερο μέρος και το 63′ ύστερα από δικό του λάθος και σουτ του Ντι Λορέντζο από κοντά. Το 1-1 δεν έμεινε για πολύ καθώς στο 70′ ο Λάζοβιτς με εξαιρετικό πλασέ από το όριο της περιοχής έκανε το 1-2 και τρία λεπτά μετά ο Σανάμπρια έκανε ντεμπούτο με γκολ με κεφαλιά από κοντά μετά τη γλυκιά σέντρα του Λάζοβιτς με το 1-3 να είναι το τελικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ