aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιβεβαίωση για Μέιρα: «Ναι, είμαστε σε συζητήσεις»

Επιβεβαίωση για Μέιρα: «Ναι, είμαστε σε συζητήσεις»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος.

Για μετεγγραφή τερματοφύλακα: «Ήδη έχουν αρχίσει διαδικασίες για εξεύρεση τερματοφύλακα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Στυλιανού. Έχει καταρτιστεί μια short list με 3 τερματοφύλακας και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Υπάρχουν δύο Πορτογάλοι, όμως είμαστε σε πρώιμο στάδιο και ψάχνουμε τον καταλληλότερο. Θεωρώ ότι σύντομα θα έχουμε κατάληξη και εντός της εβδομάδας. Δεν ξέρω αν θα προλάβει τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΛ, όμως θα είναι στην διάθεση του Πουρσαϊτίδη στο επόμενο παιχνίδι».

Για τον Μίκαελ Μέιρα, το όνομα του οποίο αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας: «Δεν μας αρέσει να λέμε ψέματα, ναι είναι ένα από τα τρία ονόματα της λίστας. Είμαστε σε διαδικασία συζητήσεων με τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Πάμε για βαθμολογικό κέρδος, η ισορία μας και η βαθμολογική μας θέση δεν μας αφήνει άλλα περιθώρια. Πάμε στην Λεμεσό για να πάρουμε ότι καλύτερο».

Για τον Θωμά Ιωάννου και τη Γιουβέντους: «Δεν έχει υπογράψει με την Γιουβέντους, ανήκει στην ομάδα μας ο ποδοσφαιριστής. Καλέστηκε για δοκιμαστικά, δώσαμε την άδεια μας να πάει γιατί είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Έχει περάσει τα πρώτα δοκιμαστικά και έχει κληθεί και σε αυτά του Δεκέμβριου. Από’ κει και πέρα θα δείξει αν θα προκύψει συμφωνία μεταξύ της ομάδας μας και της Γιουβέντους. Έχουν έρθει προτάσεις από ιταλικές ομάδες για ποδοσφαιριστές μας και δεν δώσαμε την άδεια. Ομάδες όπως Πάρμα και Αταλάντα έχουν ζητήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ