aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιβεβαίωση για Κβέσιτς, αισιοδοξία για Βίκτορ

Επιβεβαίωση για Κβέσιτς, αισιοδοξία για Βίκτορ

Υπογραφή στο συμβόλαιο που είχε στα χέρια του από την Ανόρθωση, έβαλε ο Βόσνιος αριστερός μπακ Γιόσιπ Κβέσιτς του οποίου το όνομα αποκάλυψε ο Active (διαβάστε ΕΔΩ) και έτσι επιβεβαιώνονται οι πληφοροφορίες.

Ο Βόσνιος αριστερός μπακ αρέσει στον Ρόνι Λέβι ο οποίος άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του και η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε. Με τη Χάιντουκ Σπλιτ είχε 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο του 2016 μέχρι τον Απρίλιο του 2017. Στα 26 του χρόνια βλέπει «ζεστά» την προοπτική της Ανόρθωσης και θα αντικαταστήσει τον Γκιγιέρμε Σάντος.

Πέρα από τον Κβέσιτς, αισιοδοξία υπάρχει και για την περίπτωση του Ζοάο Βίκτορ. Όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν. Εκτός απροόπτου ο Βραζιλιάνος μέσος θα παραμείνει στην Ανόρθωση για τρίτη σερί χρονιά. Είναι σημαντικό ότι είναι παίκτης που μπορεί, πέρα από αμυντικός μέσος, να δώσει λύσεις και ως κεντρικός αμυντικός όποτε χρειαστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ