aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιβεβαίωση: Αντρέ Τεϊσέιρα και επίσημα!

Επιβεβαίωση: Αντρέ Τεϊσέιρα και επίσημα!

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Αντρέ Τεϊσέιρα (και όχι Τεξέιρα ή Τεϊξέιρα), επιβεβαιώνοντας έτσι την είδηση της ιστοσελίδας μας από τα μέσα του περασμένου Απριλίου (διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Αναλυτικά: «Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον αμυντικό ποδοσφαιριστή Αντρέ Τεϊσέιρα (14-8-93). Ολόκληρη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού καλωσορίζει τον διεθνή με την U20 της Πορτογαλίας στη Λεμεσό».

Το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό είναι συμπληρωμένο και στην ΑΕΛ πιστεύουν πως η ομάδα είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε ικανοποιητικό βαθμό στις πρώτες υποχρεώσεις, τέλος του μήνα. Βεβαίως, αναμένεται να γίνουν άλλες μια-δυο κινήσεις στη συνέχεια.

Στην ΑΕΛ σκέφτονται ήδη το πρώτο επίσημο ματς, που είναι στις 29 Ιουνίου. Τη Δευτέρα, 19 του μήνα, θα μάθουν και τον αντίπαλό τους. Στόχος του Μπαλταζάρ και των συνεργατών του είναι να ετοιμάσουν την ομάδα όσο το δυνατό καλύτερα και να καταλήξει στις επιλογές για την ενδεκάδα ώστε να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές και να δέσει το σύνολο.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα μεταβούν σήμερα στις Πλάτρες. Μέχρι τη Δευτέρα ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές. Οι Βοζίνια, Αβραάμ, Κυριάκου, είναι με τις Εθνικές τους ομάδες, ενώ κάποιοι άλλοι πήραν άδεια μέχρι τη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης: Οι επόμενες αφίξεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ