aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιβεβαίωση: Ανακοίνωσε Αμπουμπακάρ (δηλώσεις)

Επιβεβαίωση: Ανακοίνωσε Αμπουμπακάρ (δηλώσεις)

Μετά τον Ιβάν Μπανταλόφσκι η Ανόρθωση ανακοινώνει και τη σύναψη συνεργασίας με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Πρόκειται για 22χρονο (7 Νοεμβρίου 1994) ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός. «Ευχόμαστε στον Καμαρά κάθε επιτυχία και πολλά τέρματα με τον φοίνικα στο στήθος», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Πλήρης επιβεβαίωση για Αμπουμπακάρ!

Ο Καμαρά άρχισε την καριέρα του στην Αζαξιό ενώ αγωνίστηκε για δύο σεζόν στο πρωτάθλημα της Τουρκίας με την φανέλα της Γκαζιαντέπσπορ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βρισκόταν στο ρόστερ της Γαλλικής Paris FC. Μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο Καμαρά παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Είμαι ευτυχισμένος που θα φοράω την φανέλα της Ανόρθωσης την νέα χρονιά. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, έτσι ώστε να πετύχω πολλά γκολ με τη νέα μου ομάδα και να της χαρίσω αρκετές νίκες».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Γνωρίζω πως οι οπαδοί της Ανόρθωσης είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί, οπότε εγώ από τη δική μου πλευρά θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο ώστε να δικαιώσω τις προσδοκίες τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ