aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ ο Ντεμίρμπαϊ

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ ο Ντεμίρμπαϊ

Ένας από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της Λίβερπουλ είναι ο Κερέμ Ντεμίρμπαϊ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γερμανός χαφ.

Μπορεί το περασμένο καλοκαίρι η ομάδα της Λίβερπουλ να ενισχύθηκε αρκετά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει εκεί. Οι «Κόκκινοι» σκοπεύουν να ισχυροποιήσουν κι άλλο το ρόστερ τους τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας «Bild», η αγγλική ομάδα είχε στείλει σκάουτερ στη Γερμανία την προηγούμενη εβδομάδα για να παρακολουθήσουν τον Κερέμ Ντεμίρμπαϊ. Ο Τούρκος χαφ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Χόφενχαϊμ τόσο κόντρα στη Λυών (3-3, 1 ασίστ), όσο και κόντρα στη Στουτγκάρδη, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους των «Κόκκινων».

Μάλιστα, μιλώντας στα γερμανικά ΜΜΕ, ο 25χρονος μέσος επιβεβαίωσε την ύπαρξη του ενδιαφέροντος της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του ικανότατου χαφ:

«Προφανώς και το παρατήρησα τους αντιπροσώπους της Λίβερπουλ. Νιώθω πολύ καλά αυτή τη στιγμή και μ’ αρέσει η θέση ‘6’ απ’ όπου μπορώ να ελέγχω το ρυθμό του ματς.»

Ο σύλλογος του Μέρσισαϊντ έχει τον διεθνή ποδοσφαιριστή στο στόχαστρό του από το καλοκαίρι, καθώς ήταν η εναλλακτική πίσω από τον Ναμπίλ Φεκίρ, ενώ την περίπτωσή του εξετάζει και η Άρσεναλ.

Τη φετινή σεζόν ο Ντεμίρμπαϊ έχει μοιράσει 3 ασίστ σε 7 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Χόφενχαϊμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ