aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιβεβαιώνει το ισπανικό κράτος την έρευνα για φοροδιαφυγή του Ρονάλντο!

Επιβεβαιώνει το ισπανικό κράτος την έρευνα για φοροδιαφυγή του Ρονάλντο!

Ο υφυπουργός Οικονομικών της Ισπανίας επιβεβαίωσε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο τελεί υπό έρευνα για φοροδιαφυγή ύψους 150 εκατ. ευρώ!

Ο Χοσέ Ενρίκε Φερνάντεθ ντε Μογιά παραδέχτηκε ότι ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ελέγχεται για απόκρυψη εσόδων ύψους 150 εκατ. ευρώ από το 2009, όταν και μετακόμισε στην ισπανική πρωτεύουσα.

«Οι πληροφορίες που έχουμε στο Υπουργείο Οικονομικών αντιστοιχεί σε αυτά που μάθαμε από τα ΜΜΕ και αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι, όπως γνωρίζετε καλά, η Εφορία στην Ισπανία λειτουργεί άκρως επαγγελματικά και δεν γίνεται διαφορετικά παρά να διενεργηθούν οι απαιτούμενες έρευνες. Θα ερευνήσουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως κάνουμε με το σύνολο των Ισπανών, όσον αφορά στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους. Οι πληροφορίες που βρίσκονται στα χέρια του Υπουργείου αποκαλύφθηκαν χθες και κατά συνέπεια βρίσκονται στα ΜΜΕ», ήταν τα λόγια του υφυπουργού Οικονομικών της Ισπανίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ