aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιθετική και πειθαρχημένη (pics)

Επιθετική και πειθαρχημένη (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έχουν σκύψει τα κεφάλια στην ΑΕΛ και στρώθηκαν για τα καλά στη δουλειά. Στις Πλάτρες θα καλυφθεί μπόλικο έδαφος στον τομέα της φυσικής κατάστασης, με στόχο να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη η ομάδα στις 29 του μηνός και δη στον αγώνα για τον α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές του Μπρούνο Μπαλταζάρ, πρωί και απόγευμα.

Στις προπονήσεις ενσωματώθηκαν οι Αϊρόσα, Αρουαμπαρένα. Απόψε επιστρέφουν από το εξωτερικό οι Σάσι, Βοζίνια, Σοάρες και μπαίνουν με τη σειρά του σε ρυθμούς προετοιμασίας με την υπόλοιπη ομάδα.  Αυτός που έχει πάρει άλλες δύο-τρεις μέρες ξεκούρασης είναι ο Κουκούλα. Οι γαλαζοκίτρινοι θα ολοκληρώσουν τις προπονήσεις τους στις Πλάτρες το πρωί του Σαββάτου και θα επιστρέψουν στη Λεμεσό. Στις 20 του μηνός θα αναχωρήσουν για τη Βουλγαρία, όπου θα είναι προγραμματισμένα δύο φιλικά, τα μοναδικά που θα δώσουν πριν από τον ευρωπαϊκό τους αγώνα.

Με την Μπότε Πλόντιβ στις 21 Ιουνίου και Λοκομοτίβ Πλόντιβ στις 23 Ιουνίου. Η τεχνική ηγεσία παράλληλα με τη φυσική κατάσταση, ασχολείται και με θέματα τακτικής. Ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει τα πλάνα του, στέλνοντας το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές πως η νέα ομάδα θα είναι επιθετική και πειθαρχημένη.

Για την ΑΕΛ και τον Μπαλταζάρ μία είναι η οδός που θα τους φέρει πιο κοντά στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση όταν θα κληθούν να δώσουν οι γαλαζοκίτρινοι τις πρώτες εξετάσεις. Να μην αφήσουν καμιά μέρα να περάσει ανεκμετάλλευτη. Οι μέρες περνούν και οι γαλαζοκίτρινοι επιθυμούν να είναι πανέτοιμοι στο πρώτο τους ραντεβού.

Θέλουν να ταξιδέψουν όσο μακριά γίνεται στην Ευρώπη, αλλά για να πετύχουν αυτό τον στόχο θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και τύχη. Είναι σίγουρο, πως στα δύο παιχνίδια του α’ προκριματικού γύρου, η ΑΕΛ δεν θα είναι έτοιμη στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Με όποιον και να κληρωθεί θα χρειαστεί να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και πειθαρχημένη. Αν περάσει το πρώτο εμπόδιο, θα βρεθεί στη συνέχεια σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση παλεύοντας για διάκριση στην Ευρώπη.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την προετοιμασία στις Πλάτρες!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ