aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιθετικές μετεγγραφικές προτεραιότητες

Επιθετικές μετεγγραφικές προτεραιότητες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι προτεραιότητες για τον Σωφρόνη Αυγουστή αναφορικά με τον μετεγγραφικό σχεδιασμό του Απόλλωνα είναι δύο. Η απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός αριστερού εξτρέμ. Θα γίνουν και άλλες κινήσεις φυσικά, όμως στις δύο θέσεις της γραμμής κρούσης εστιάζεται η προσοχή του Κύπριου κόουτς.

Οι κυανόλευκοι έχουν ελλείψεις στις συγκεκριμένες θέσεις λόγω της αβεβαιότητας αναφορικά με την παραμονή του Αμπραάμ Γκιέ Γκιέ και του Μικέλ Μπεντόγια, της αποχώρησης του Αρκάδιους Πίεχ και της μετεγχειρητικής κατάστασης του Φώτη Παπουλή. Γι’ αυτό και κινούνται για να τις καλύψουν.

Όπως γράψαμε και χθες, ο Αντρέ Σκέμπρι (φωτό) βρίσκεται στο στόχαστρο των κυανόλευκων, όπως και άλλοι επιθετικοί. Η διοίκηση προσπαθεί να συμφωνήσει με όσο το δυνατόν πιο ποιοτικούς παίκτες για να στελεχωθεί η ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι κυπελλούχοι θα έχουν μπροστά τους τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, αλλά θα βάλουν τον πήχη ψηλά και στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο στόχος είναι να παρουσιαστούν με βάθος και ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό τους.

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν, ο Απόλλων έχει ως επιθετικές επιλογές τους Μαγκλίτσα, Σαρδινέρο, Πίττα, Πέδρο και τους νεοφερμένους Ζελάγια και Χατζηβασίλη. Οι δύο τελευταίοι αποτελούν και τις μοναδικές μέχρι τώρα προσθήκες που έχουν γίνει, όμως υπάρχει χρόνος για ψάξιμο και συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν. Ο πρόεδρος του συλλόγου της Λεμεσού, Νίκος Κίρζης και οι συνεργάτες του, εξαντλούν όλα τα περιθώρια.

Το θετικό ενόψει Γιουρόπα Λιγκ είναι πως ο Αυγουστή έχει στη διάθεσή του πολύ καλό ρόστερ και θα γίνουν απλώς κάποιες προσθήκες που θα ανεβάσουν την ομάδα. Η διοίκηση προχώρησε σε συμφωνία με όσους ήθελε να παραμείνουν, διατηρώντας στο έμψυχο δυναμικό όσους κρίθηκαν απαραίτητοι από την τεχνική ηγεσία.

Είναι και αυτό ένα δείγμα πως ο Απόλλων εισήλθε σε νέα εποχή, με τον βασικό κορμό να διατηρείται. Το ράβε-ξήλωνε της προ Νίκου Κίρζη εποχής δημιουργούσε προβλήματα, όμως όλα τώρα είναι διαφορετικά και η στελέχωση, όπως και οι αποχωρήσεις γίνονται πιο προσεκτικά. Οι κυανόλευκοι με τον επαγγελματισμό τους έχουν γίνει ελκυστικός προορισμός για κάθε φιλόδοξο ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ