aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιθετικά μέτρα και νέα πρόσωπα

Επιθετικά μέτρα και νέα πρόσωπα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά τον Νικόλα Ματθαίου, εκτός πλάνων του Ρόνι Λέβι θα τεθεί ο Ιβάν Μπανταλόφσκι. Ο Βούλγαρος ακραίος αμυντικός δεν έχει καταφέρει να ανεβάσει ρυθμό και αν δεν αλλάξει κάτι συγκλονιστικά, θα βρεθεί εκτός αποστολής για τον σημερινό αγώνα της Ανόρθωσης με τον Άρη. Ένα ενδεχόμενο για το οποίο ήταν προετοιμασμένος ο Ισραηλινός τεχνικός, γι’ αυτό και είχε στο μυαλό του εδώ και καιρό, την εναλλακτική λύση.

Τη θέση του Μπανταλόφσκι στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Αμπντουλαχί Σιεχού, ο οποίος κλήθηκε και απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα να παίξει στην ίδια θέση, όταν είχε τραυματιστεί και έγινε αλλαγή ο Βούλγαρος. Με τον Σιεχού λοιπόν στην τετράδα της άμυνας, αδειάζει θέση στη μεσαία γραμμή, την οποία θα καλύψει ο Γκάντσεφ, παίρνοντας φανέλα βασικού για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Ο διεθνής Βούλγαρος μέσος, όποτε αγωνίστηκε έδειξε ότι είναι παίκτης που έχει και οργανωτικές ικανότητες. Αυτό είναι κάτι που ίσως βοηθήσει την «Κυρία» να έχει καλύτερη ανάπτυξη και να γίνει απρόβλεπτη για τον αντίπαλό της.

Δεν αποκλείεται να προκύψει ακόμα μία αλλαγή στην ενδεκάδα και αυτή θα αφορά την επιθετική γραμμή. Ο Λέβι προσπάθησε να δουλέψει όσο καλύτερα μπορούσε στη διακοπή, με στόχο να γίνει η ομάδα του πιο παραγωγική, πιο επικίνδυνη μπροστά από την αντίπαλη εστία και κατ’ επέκταση και πιο εύστοχη, μιας και ήταν φανερό ότι στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν δεν είχε αποτελεσματικότητα.

Δεν είναι τυχαίο που πέτυχε συνολικά δύο γκολ, το ένα με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το άλλο με αυτογκόλ. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί δικαιολογία για τυχόν νέο στραβοπάτημα, καθώς κάθε μεγάλη ομάδα, ακόμα κι όταν δεν βρίσκεται στα καλύτερή της ή ακόμα κι όταν ψάχνει να βρει τα πατήματά της, καλείται να επιβεβαιώνει τα προγνωστικά παίρνοντας νίκες.

Ίσως πλησιάσει τις έξι χιλιάδες

Συνεχίζεται και σήμερα για λίγες ώρες η διάθεση των εισιτηρίων για τους οπαδούς της Ανόρθωσης. Ο κόσμος είναι ζεστός και δείχνει να ανυπομονεί να δει την ομάδα του στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Αν λάβουμε υπόψη τα 3.100 εισιτήρια διαρκείας που έχουν βρει κάτοχο, εκτιμάται ότι ακόμη 2.000 με 2.500 φίλαθλοι θα πληρώσουν εισιτήριο για να δουν την ομάδα τους. Συνολικά η προσέλευση του κόσμου πιθανόν να πλησιάσει τις 6 χιλιάδες. Όλοι θέλουν να δουν την ομάδα τους να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να προσφέρει θέαμα και κυρίως να παίρνει τους βαθμούς της νίκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ