aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Επίθεση» στον Μπίσκαν: «Δεν τον θέλουμε, μας έδειξε το μεσαίο δάκτυλο»

«Επίθεση» στον Μπίσκαν: «Δεν τον θέλουμε, μας έδειξε το μεσαίο δάκτυλο»

EΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

«Μανιάτικο» συνεχίζουν να κρατάνε στον Ιγκόρ Μπίσκαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ριέκα τη συμπεριφορά του νέου τεχνικού της ομάδας στο παρελθόν.

Ο Κροάτης προπονητής τη σεζόν 1998/99 αγωνιζόμενος στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ σκόραρε σε βάρος της Ριέκα στο ντέρμπι κορυφής και πανηγύρισε υψώνοντας το μεσαίο δάκτυλο στους οπαδούς της Ριέκα. Οι οργανωμένοι της νυν ομάδας του όχι μόνο δεν τον έχουν συγχωρήσει αλλά δημόσια τάχθηκαν ενάντια στην πρόσληψη του στον πάγκο της ομάδας.

Σε δηλώσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης της Κροατίας ο πρόεδρος των οργανωμένων οπαδών της Ριέκα, Ντέγιαν Μπόζιτς ήταν κάθετος: «Ο σύλλογος δεν έκανε πράξη την απαίτηση μας να φύγει ο Μπίσκαν. Εξακολουθεί να είναι προπονητής μας και είμαστε αντίθετοι σε αυτό. Τόσο για τον Μπίσκαν όσο και για τον Ρενάτ Πιλίποβιτς (βοηθός προπονητή). Πιστεύουμε ότι σε κάποια πράγματα η διοίκηση θα πρέπει να συμβουλεύεται τους οπαδούς και να συμπορεύεται ο σύλλογος. Για τέσσερα ή πέντε χρόνια ήταν αστείο. Η θέση του «Αρμάδα» (έτσι ονομάζονται οι οργανωμένοι οπαδοί της Ριέκα) είναι ότι δεν θέλουμε τον Μπίσκαν στην ομαδα», ανέφερε ο πρόεδρος της οργανωμένων οπαδών.

Διαβάστε επίσης: «Δεν θέλουμε τον Μπίσκαν, μάς έδειξε το μεσαίο δάκτυλο»

«Σήκωσε το μεσαίο δάκτυλο σε εμάς. Αυτό ήταν μόνο μία από τις… αμαρτίες που είχε κάνει. Σε αρκετές περιπτώσεις πρόσβαλε τους οπαδούς της Ριέκα. Οι προπονητές έρχονται εδώ για ένα ή δύο χρόνια και φεύγουν. Εμείς είμαστε εδώ για πάντα. Ο Μπίσκαν προσπάθησε να φτιάξει το κλίμα ζητώντας συγνώμη, αλλά δεν ακούστηκε καλά σε εμάς αυτό. Θα στηρίζουμε την ομάδα μας, αλλά δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει ο κόσμος στα παιχνίδια. Αν θα τον αποδοκιμάσει ή όχι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ