aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Επίθεση» σε Μαέ: «Συμπεριφερόταν παράξενα, δεν άκουγε τον προπονητή»

«Επίθεση» σε Μαέ: «Συμπεριφερόταν παράξενα, δεν άκουγε τον προπονητή»

«Ολομέτωπη επίθεση» του πρώην τεχικού διευθυντή της Άαρχους και νυν της Κοπεγχάγης Πέτερ Κρίστιανσεν προς τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Ράιαν Μαέ.

Ο Κρίστιανσεν ήταν ο άνθρωπος που πήρε τον Βέλγο επιθετικό στην Άαρχους το 2018 ως δανεικό από την Σταντάρ Λιέγης. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η μετεγγραφή του Μαέ ήταν ένα λάθος, αφού δεν ταίριαζε καθόλου στην ομάδα, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιεί την… επίθεση κατηγορώντας τον Βέλγο για προβληματική συμπεριφορά, κατά τη θητεία του στην ομάδα της Δανίας.

Όσα δήλωσε ο Πέτερ Κρίστιανσεν:

«Αυτό που είμαι λιγότερο περήφανος είναι η μετεγγραφή του Ράιαν Μαέ, γιατί δεν ταίριαζε καθόλου στην ομάδα και σε αυτά που ζητούσαμε.

Έβαζε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, συμπεριφερόταν παράξενα, δεν άκουγε τον προπονητή του, δεν ήθελε να προπονηθεί, ούτε να κάνει προπόνηση με την Κ19. Βόλταρε συνέχεια με το αυτοκίνητο μέσα στην πόλη. Ήταν ένας εντελώς λάθος συνδυασμός. Εντελώς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ