aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Επίθεση» Πουλλαΐδη σε Παντελή: «Ανακαλύψαμε τέρατα, ανέλαβε η δικαιοσύνη»

«Επίθεση» Πουλλαΐδη σε Παντελή: «Ανακαλύψαμε τέρατα, ανέλαβε η δικαιοσύνη»

Το πλάνο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου η διοίκηση της Ανόρθωσης. Οι μέτοχοι της εταιρείας άναψαν το πράσινο φως για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την έκδοση νέου πακέτου μετοχών, που θα ονομάζονται Champion Shares, και το Δ.Σ. των κυανόλευκων παραχώρησε σήμερα (20/11) σχετική παρουσίαση.

Στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο μεγαλομέτοχος Χρίστος Πουλλαΐδης, αναφέρθηκε στην προηγούμενη διοίκηση των κυανόλευκων στην οποία πρόεδρος ήταν ο Αντρέας Παντελή, αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα για τους λάθος χειρισμούς που έγιναν. Υπενθυμίζουμε, πως η υπόθεση έχει τραβήξει τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς το Δ.Σ. της «Κυρίας» ζητά εξηγήσεις από τον Παντελή για οικονομικές ατασθαλίες που διαπιστώθηκαν από το νέο συμβούλιο με πρόεδρο τον Ευγένιο Χαμπουλλά.

Το σχετικό απόσπασμα των τοποθετήσεων του Πουλλαΐδη: «Έμαθα πολύ περισσότερα όταν έφυγα από πρόεδρος. Ανακαλύψαμε τέρατα όταν επέστρεψα. Ένας άνθρωπος που ήξερε από το κυπριακό ποδόσφαιρο δεν είχε επίγνωση τι έκανε; Τώρα όμως έχει αναλάβει την δικαιοσύνη την υπόθεση».

H αναφορά Πουλλαΐδη για τους Χαμπουλλά και Κετσπάγια: «Η Ανόρθωση έχει τον καλύτερο πρόεδρο και το καλύτερο συμβούλιο που μπορούσε να φανταστεί. Έχουμε τον καλύτερο προπονητή που μπορούσαμε και την καλύτερη ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια. Είναι κοινή η προσπαθεια για να φτάσουμε στο όνειρο. Το μήνυμα μου στους απανταχού Ανορθωσιατες είναι να γίνουν μέρος της επιτυχίας».

Η δήλωση του Ευγένιου Χαμπουλλά: «Όλες οι δυνάμεις που αποτελούν το οικοδόμημα της Ανόρθωσης έχουν ενωθεί και σύντομα πιστεύω θα φέρουν επιτυχίες. Στις σύγχρονες εποχές πέραν της επιθυμίας χρειάζεται και χρήμα. Παρά να πάμε σε δωρεές και εισφορές σκεφτήκαμε να πάμε σε ένα επενδυτικό και πρωτοποριακό πλάνο. Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα έχει όλα τα συστατικά για να έχει επιτυχίες. Η πρόταση που παρουσιάζουμε σχετίζεται με τις ευρωπαϊκές επιτυχίες της ομάδας. Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης για αυτή την επένδυση. Τώρα που είναι η ώρα του κόσμου ελπίζουμε ότι αυτή η πορεία θα έχει πολύ περισσότερους υποστηρικτές. Η βοήθεια και η στήριξη που είχαμε από τον κόσμο μέχρι στιγμής ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Μέχρι σήμερα η νυν διοίκηση από όλες τις εισπράξεις που πήρε από τον Ιούνιο τις έχει επιστρέψει το 70% σε παλιές υποχρεώσεις και μόνο το 30% το έχει χρησιμοποιήσει για τις τρέχουσες ανάγκες. Ο δρόμος ακόμα είναι δύσκολος αλλά βατός».

Για την Εθνική Κύπρου: «Όταν είχαμε παίκτες ψαράδες και καλουψίες πήραμε θετικά αποτελέσματα με μεγάλες ομάδες ως εθνική. Πρέπει να παρθούν μέτρα ώστε βελτιωθεί η εικόνα της εθνικής».

Η θέση της Ανόρθωσης για την πρόταση του Απόλλωνα με ξένους διαιτητές: «Είναι πισωγύρισμα να συζητάμε για έλευση ξένων διαιτητών. Με όλο το σεβασμό στο φίλο Νίκο Κιρζη πρέπει να στηρίξουμε τους Κύπριους διαιτητές και να δούμε και το θέμα με τους παρατηρητές».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Δεν θα ακολουθήσουμε την δημόσια αλληλογραφία που γίνεται. Αν οι ειδικοί και η Πολιτεία θεώρησε ότι πρέπει να γίνουν τροποιησεις θα ακολουθήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ