aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπίθεση Ανόρθωσης σε διαιτησία και VAR

Επίθεση Ανόρθωσης σε διαιτησία και VAR

Έντονος ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης μιλώντας στην Cablenet μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα που βρήκε την ομάδα της Αμμοχώστου νικήτρια με 2-0. Ο Δημήτρης Χριστοφόρου αναφέρθηκε στην χρήση του VAR, με αφορμή το γεγονός ότι ο διαιτητής δεν πήγε να δει τη φάση στο χέρι του Οσέι μετά το γύρισμα του Αρτυματά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Η νίκη ήταν σημαντική, κρατήσαμε και το μηδέν. Για τα του αγώνα θα σας τα πει καλύτερα ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου. Κερδίσαμε, όμως δεν είδαμε όλα όσα προνοούνται βάσει του πρωτοκόλλου του VAR. Μπορούσε να δοθεί ένα πέναλτι για την ομάδα μας. Θέλουμε να διευκρινιστεί γιατί ο διαιτητής δεν πήγε να δει τη φάση όπως μας εξηγήθηκε στα σεμινάρια που έγιναν. Το VAR το φέραμε για να βοηθήσει, όμως το ποδόσφαιρο δεν βοηθιέται. Αντίθετα, βάζει εμπόδια γιατί όταν τα βλέπει ο κόσμος και οι διαιτητές όχι, αυξάνεται η προκατάληψη. Σταμάτησαν την ενημέρωση που οι ίδιοι είπαν ότι θα κάνουν όταν έφυγε ο κ. Λαγέκ. Ίσως θα ήταν καλύτερα ο κ. Μάζιτς να ακολουθήσει τον κ. Λαγέκ. Θέλουμε σύντομα να πάρουμε απαντήσεις γιατί μας απασχολεί έντονα το συγκεκριμένο ζήτημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ