aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιστροφή στις νίκες με τεσσάρα η Έβερτον!

Επιστροφή στις νίκες με τεσσάρα η Έβερτον!

«Ξέσπασε» η Έβερτον απέναντι στη Γουέστ Χαμ της οποίας επικράτησε με 4-0 και κατάφερε να πετύχει μετά από διαδοχικές ήττες θετικό αποτέλεσμα (δείτε εδώ τα υπόλοιπα αποτελέσματα).

Η αναμέτρηση ξεκίνησε σε χαμηλούς ρυθμούς με την Έβερτον στην πορεία να επικρατεί μέσα στον αγώνα. Στο 18’ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ρούνεϊ να εκτελεί πέναλτι το οποίο όμως αποκρούστηκε. Το ίδιο βέβαια λεπτό δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και σκόραρε τελικά για το 1-0. Είχε πάρει όμως φόρα κι έτσι στο 28’ σκόραρε και πάλι κάνοντας το 2-0.

Το δεύτερο μέρος του αγώνα ήταν εντελώς διαφορετικό αφού η Γουέστ Χαμ πήρε χώρο στο γήπεδο αλλά δεν μπόρεσε να έχει καλές φάσεις και πετύχει γκολ. Μάλιστα στο 59’ ο Λανζίνι έχασε μεγάλη ευκαιρία εκτελώντας πέναλτι όπου η μπάλα δεν βρήκε τα δίχτυα. Στο 66’ ο Ρούνεϊ «χτύπησε» και πάλι κάνοντας το 3-0. Ωστόσο αυτό δεν έμελλε να είναι το τελικό σκορ αφού στο 78’ ο Γουίλιαμς πέτυχε και πάλι το τέρμα για το 4-0 που ήταν το τελικό σκορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ