aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιστροφή στις νίκες διά… ποδός Παγέτ για τη Μαρσέιγ

Επιστροφή στις νίκες διά… ποδός Παγέτ για τη Μαρσέιγ

Στις νίκες επέστρεψε την Κυριακή (4/4) η Μαρσέιγ, η οποία επικράτησε 2-0 υποδεχόμενη την Ντιζόν στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Μασσαλίας ήταν ο Παγέτ. Τόσο λόγω του ότι «σέρβιρε» και τα δύο γκολ, όσο και επειδή ήταν εν γένει ο κύριος εκφραστής των επιθέσεών της.

Με αυτό το «τρίποντο» η Μαρσέιγ, η οποία προερχόταν από την εκτός έδρας ήττα (3-0) από τη Νις, ανέβηκε στους 48 βαθμούς και εκμεταλλευόμενη την απώλεια βαθμών της Λανς (1-1 με Λιόν) μείωσε τη διαφορά της από την 5η θέση (εισιτήριο για το Europa League Conference) στον έναν βαθμό. Από την άλλη, η ουραγός Ντιζόν, η οποία γνώρισε την 11η σερί της ήττα στο πρωτάθλημα, παρέμεινε «καρφωμένη» στους 15 βαθμούς.

Αμφότερα τα γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκαν με κεφαλιές. Το πρώτο στο 45’+1′ από τον Μπαλέρντι, ύστερα από κόρνερ του Παγέτ και το δεύτερο στο 79′ από τον Άλβαρο που εκμεταλλεύτηκε την ωραία εκτέλεση φάουλ του 34χρονου Γάλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ