aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιστροφή στη βάση για το μοντάρισμα

Επιστροφή στη βάση για το μοντάρισμα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Κύπρο θα συνεχίσει  την προετοιμασία του ο Απόλλων. Οι κυανόλευκοι ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις τους στην Αυστρία, σήμερα θα πάρουν ρεπό και από αύριο θα πιάσουν δουλειά στο Κολόσσι. Η προετοιμασία στο εξωτερικό κύλησε με ένα μόνο πρόβλημα, αυτό με τον Σελάγια, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς του.

Ο Αργεντινός αναμένεται ότι σε ένα μήνα θα είναι έτοιμος για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Μέχρι τον πρώτο αγώνα με την Στούμπρας στη Λιθουανία, για τον πρώτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, δεν προγραμματίζεται άλλο φιλικό  παιχνίδι στην Κύπρο.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, είδε αυτά που ήθελε στην Αυστρία και γνωρίζοντας πολύ καλά τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του, θα επιλέξει το πιο ιδανικό σχήμα στις πρώτες ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με στόχο φυσικά την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές, είναι φυσικό, θέλουν ακόμη χρόνο για να βρουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό, όμως υπάρχουν οι επιλογές για τις πρώτες υποχρεώσεις.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα θα πορευτεί, τουλάχιστον στα πρώτα παιχνίδια με αυτούς που μέτρησαν και τον περισσότερο χρόνο στα φιλικά ματς. Με μια πρώτη εκτίμηση, είναι εύκολο να υποθέσει κάποιος με ποιους θα παραταχθεί στη Λιθουανία στις 12 του μηνός. Ο Περικλής Παπαναγή παρακολούθησε χθες βράδυ την Στούμπρας στο παιχνίδι με την Παλάνκα και σήμερα θα μεταφέρει όλες τις παρατηρήσεις του στον Σωφρόνη Αυγουστή.

Οι πληροφορίες γύρω από τη δυναμικότητα των Λιθουανών, είναι θετικές, καθώς η αντίπαλος του Απόλλωνα, δεν αποτελεί φόβητρο για τους κυανόλευκους και δεν αναμένεται να συναντήσουν μεγάλες δυσκολίες. Αν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λεμεσού είναι σοβαροί και ουσιαστικοί θα βρεθούν με σχετική ευκολία στον β’ προκριματικό και από εκεί να ονειρευτούν και την  τέταρτη συμμετοχή τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Στούμπρας δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο κρυφό χαρτί, αφού είναι μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων. Θα δώσει το πρώτο παιχνίδι με τον Απόλλωνα  μακριά από τη φυσική της έδρα, λόγω έργων που γίνονται εκεί, ενώ στο πλευρό της θα έχει 500 οπαδούς της. H έδρα της είναι το «Ντάρεους Ιρ Τζίρενο» (τα ονόματα δύο Ούγγρων πιλότων)  χωρητικότητας 9.000 θέσεων, αλλά βρίσκεται σε στάδιο ανακαίνισής του και έτσι ο αγώνας θα γίνει στο «Άλιτους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ