aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιστροφή με ενθουσιασμό για την Ανόρθωση

Επιστροφή με ενθουσιασμό για την Ανόρθωση

Εκπροσωπώντας την Κύπρο, η ανόρθωση συμμετείχε στο διεθνώς κοινωνικό πρόγραμμα «Ποδόσφαιρο για την φιλία». Η διοίκηση της Ανόρθωσης με ανακοίνωση της αναφέρεται σε αυτή την κοινωνική της δράση.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Ανόρθωσης στο Διεθνές Κοινωνικό Πρόγραμμα “Ποδόσφαιρο για τη Φιλία” που διεξήχθη στην Μόσχα υπό την χορηγία της GAZPROM, αφήνωντας εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλα τα μέλη της αποστολής. Η αποστολή αποτελούνταν από τους Χρίστο Καραμούττη όπου αγωνίστηκε ως παίκτης και αρχηγός της ομάδας του, τον Νικόλα Ζήνωνος όπου ήταν ο μικρός δημοσιογράφος που κάλυπτε τα γεγονότα, καθώς και τους συνοδούς τους Κυριάκο Καϊμακλιώτη και τον Διεθυντή Μαρκετινγκ της Ανόρθωσης Λεοντάρη Σπυρίδων.

Οι μικροί γνώρισαν παιδιά από όλες τις ηπείρους του κόσμου, καθώς υπήρξαν συνολικά αποστολές από 211 χώρες για τη διοργάνωση και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους διοργανωτές, με την παρουσία τους. Στο πλαίσιο του προγράμματος, η αποστολή επισκέφθηκε το Ενυδρείο Μοσκβάριουμ την Τετάρτη 13/6, όπου έγινε και η τελετή λήξης του προγράμματος. Επίσης, την Πέμπτη 14/6, όλες οι αποστολές έδωσαν το παρών στην τελετή έναρξης και στο πρώτο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, μεταξύ της Ρωσίας και Σαουδικής Αραβίας».

Ο Χρίστος Καραμούττης, ποδοσφαιριστής των ακαδημιών, όντας εντυπωσιασμένος από τη συμμετοχή του στο Τουρνουά ανέφερε για την εμπειρία του: «Ήταν μια απίστευτη εμπειρία διότι γνωρίσαμε άλλα άτομα, ανταλλάξαμε γνώσεις και δημιουργήσαμε φιλίες. Ήταν μια τρομερή εμπειρία που βοηθά εμάς τα παιδιά και μακάρι να μπορούσαν να το ζήσουν και άλλοι. Αυτά που ζεις στο τουρνουά, σε κάνουν καλύτερο και ως άνθρωπο».

Για το πως ένιωσε με την συνύπαρξή του με παιδιά από άλλες χώρες: «Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα με τα παιδιά από τις άλλες χώρες, δημιουργήσαμε φιλίες. Ήταν κάτι το φανταστικό. Περάσαμε υπέροχα και πιστεύω πως κανείς μας δεν θα ξεχάσει αυτό το ταξίδι».

Για το τι κέρδισε, παρά το ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να προχωρήσει από τους ομίλους του τουρνουά: «Παρόλο που χάσαμε και δεν προχωρήσαμε, όλα τα παιδιά κερδίσαμε κάτι. Αυτό είναι μια νίκη για όλους μας. Εγώ προσωπικά, νιώθω περήφανος που το έζησα αυτό που θεωρώ θα με κάνει, όχι μόνο εμένα αλλά όλους, καλύτερους ανθρώπους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ