aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιστροφές που φέρνουν χαμόγελα στον Απόλλωνα

Επιστροφές που φέρνουν χαμόγελα στον Απόλλωνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Άντον Μαγκλίτσα επέστρεψε και είναι έτοιμος για βασικός από τον επόμενο αγώνα για τον Απόλλωνα. Ο Χάμπος Κυριάκου δεν αγωνίστηκε με τον Ερμή λόγω καρτών και θα επιστρέψει και αυτός το Σάββατο με τον Ερμή, ενώ είναι στον δρόμο της επιστροφής, ο Φώτης Παπουλής και ο Νταβίδ Φοπαλά.

Ο Χέκτορ Γιούστε, η μεγαλύτερη φετινή απώλεια, θα είναι πίσω περί τα μέσα του ερχόμενου μήνα. Απώλεια είναι φυσικά και ο τραυματισμός του Σάσα Μάρκοβιτς, όμως με την επιστροφή του Εστέβαν Σατσέτι, δεν φαίνεται  να υπάρχει πρόβλημα στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Απόλλων δείχνει ικανός να επιβιώσει και με τις ατυχίες του. Νικά και τα προβλήματα με τους τραυματισμούς, που δεν ήταν λίγοι αυτή τη σεζόν και έχουν κάνουν και την πορεία στην Ευρώπη. Το θετικό, είναι πως όλοι ανταποκρίνονται και δεν φαίνονται οι απουσίες.  Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ο Απόλλων γεμίζει, ενώ παράλληλα, ο χρόνος που παίρνουν οι Κέβιν Ουαντραόγκο και Ντανίλο Σπόλιαριτς, τους βοηθά να είναι και αυτοί πιο χρήσιμοι.

Η διαχείριση από τον Σωφρόνη Αυγουστή,  είναι υποδειγματική και όλοι οι ποδοσφαιριστές, όποτε χρησιμοποιηθούν δηλώνουν πανέτοιμοι. Είναι και αυτό στα θετικά της ομάδας, η οποία δεν τα βάζει κάτω, κυρίως λόγω της ποιότητας όλων των ποδοσφαιριστών που διαθέτει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ