aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιστρέφουν και σκέφτονται την Ανόρθωση

Επιστρέφουν και σκέφτονται την Ανόρθωση

Μετά το χθεσινό ρεπό που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, επιστρέφουν στις προπονήσεις, με στόχο να δουλέψουν και να βελτιώσουν τις αδυναμίες που έδειξαν στα τελευταία παιχνίδια.

Το κλίμα -σαφέστατα- μετά τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα δεν είναι και το καλύτερο, γεγονός που καλείται να διαχειριστεί η τεχνική ηγεσία, έτσι ώστε να βρεθούν τρόποι βελτίωσης, αλλά και αντίδρασης. Το βάρος πέφτει στον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος καλείται να αλλάξει κάποια πράγματα και να δει την ομάδα του να βελτιώνεται σε πολλούς τομείς. Το παιχνίδι με την Ανόρθωση χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σημαντικό καθώς έρχεται και η διακοπή και μία νίκη θα φέρει ηρεμία, αλλά και τον απαραίτητο χρόνο για ανασύνταξη.

Στον αγωνιστικό τομέα, μέσα στις επόμενες μέρες θα διαφανεί αν θα προλάβουν τον αγώνα ένας εκ των Τρουγιόλς και Τρισκόφσκι που έχουν προβλήματα τραυματισμών. Για τον Τρουγιόλς είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα μιας και λογικά θα επιστρέψει μετά τη διακοπή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ