aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιστρέφει στη Νάπολι ο Μαραντόνα

Επιστρέφει στη Νάπολι ο Μαραντόνα

Ο μάνατζερ του Ντιέγκο Μαραντόνα αποκάλυψε, ότι ο πρώην παίκτης της Νάπολι είναι σε συζητήσεις με τους «παρτενοπέι» για να επιστρέψει ως τιμ μάνατζερ.

Ο «Ντιεγκίτο» έχει να επιστρέψει στην Νάπολι από τη δεκαετία του ’80, περίοδο που αγωνιζόταν στην ομάδα, όμως ο Στέφανο Τσέτσι, μάνατζερ του Μαραντόνα υποστηρίζει, ότι οι δυο πλευρές είναι σε συζητήσεις.

«Όλα είναι ανοιχτά για την επιστροφή του Μαραντόνα στη Νάπολι. Οι δυο πλευρές είναι σε συζητήσεις. Ο Ντιέγκο έχει ανάγκη τον… αέρα του γηπέδου, την ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων και να βρίσκεται κοντά στους παίκτες. Θα του πηγαίνει «γάντι» ο ρόλος του τιμ μάνατζερ. Ο Μαραντόνα αγαπά άνευ όρων τη Νάπολι και ειδικά τους οπαδούς της. Στις 16 Ιανουαρίου θα βρίσκεται στο Σαν Κάρλο μαζί με τον κωμικό Αλεσάντρο Σιάνι, για να διηγηθεί την ιστορία του. Μια προσωπικότητα σαν τον Μαραντόνα αξίζει να βρεθεί στο προσκήνιο της Νάπολι», είπε ο Τσέτσι στο ιταλικό ραδιόφωνο Kiss Kiss.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ