aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιστρέφει στη δράση ο Φερνάντο Τόρες για χάρη της Ίμπιζα!

Επιστρέφει στη δράση ο Φερνάντο Τόρες για χάρη της Ίμπιζα!

Την απόφαση να επιστρέψει στην ενεργό δράση πήρε ο Φερνάντο Τόρες! Ο 37χρονος είχε αποσυρθεί το καλοκαίρι του 2019, αλλά με μία ανάρτησή του στα social media γνωστοποίησε ότι δεν αντέχει μακριά από το ποδόσφαιρο και την Παρασκευή θα ανακοινώσει τη νέα του ομάδα.

Αυτή, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η Ίμπιζα, η οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Segunda Division, έπειτα από την άνοδό της.

Ο πρόεδρος, μάλιστα, της ομάδας, Αμαντέο Σάλβο, ερωτήθηκε για την ενεδεχόμενη απόκτηση του Φερνάντο Τόρες και απάντησε ως εξής: «Φαντάζεστε να έρχονταν ο Τόρες στην ομάδα μας; Μπορείς να πεις όχι;».

Η ανάρτηση του Ισπανού που προανήγγειλε την επιστροφή του ανέφερε: «Καταλαβαίνω τη ζωή με έναν μόνο τρόπο: παίζοντας. Για αυτό το λόγο αποφάσισα να επιστρέψω. Αυτή την Παρασκευή θα ανακοινώσω το πού».

Ο «Ελ Νίνο», κρέμασε τα παπούτσια του τον Αύγουστο του 2019, φορώντας τη φανέλα της Σαγκάν Τοσού και τους τελευταίους μήνες αποτελεί μέλος της Ακαδημίας της Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα μάλιστα, το είχε ρίξει στη γυμναστική, αφού φωτογραφίες τον εμφάνιζαν… διπλάσιο σε μυϊκή μάζα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ