aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιστρέφει σπίτι του ο Ραούλ

Επιστρέφει σπίτι του ο Ραούλ

Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και του ισπανικού ποδοσφαίρου, Ραούλ, επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα. Ο παλαίμαχος σταρ θα επιστρέψει στο «Μπερναμπέου» για ν’ αναλάβει τη θέση του συμβούλου του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον οποίο συναντήθηκε πρόσφατα και έδωσαν τα χέρια για την επικείμενη συνεργασία. Ο 38χρονος σούπερ σταρ αποσύρθηκε από τα γήπεδα το 2015 και χθες είχε μια ακόμη συνάντηση με τον Πέρεθ στη Μαδρίτη, όπου συζήτησαν το πλαίσιο της συνεργασίας τους.

Ο Ραούλ Γκονζάλεθ Μπλάνκο, όπως είναι το πλήρες όνομά του σε ηλικία μόλις δέκα ετών ξεκίνησε από τα παιδικά τμήματα της Σαν Κριστομπάλ. Σε ηλικία 13 ετών πήγε στην ακαδημία της Ατλέτικο Μαδρίτης και δύο χρόνια μετά, η Ρεάλ τον ξεχώρισε και φρόντισε έγκαιρα να τον εντάξει στα δικά της νεανικά τμήματα, όπου έλαμψε αμέσως, αφού σε μόλις 8 ματς σημείωσε 16 γκολ. Ο Ραούλ από το 1994, όταν σε ηλικία μόλις 17 ετών, αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς της πρώτης ομάδας της Ρεάλ, και μέχρι το 2010, όταν έφυγε για τη Σάλκε, έπαιξε 550 ματς πρωταθλήματος και σημείωσε 228 γκολ και συνολικά σε 741 επίσημα ματς και σημείωσε 323 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ