aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιστρέφει μέχρι να φύγει ο Πηλέας, πάει δανεικός κι ο Λόβριτς

Επιστρέφει μέχρι να φύγει ο Πηλέας, πάει δανεικός κι ο Λόβριτς

Από τη στιγμή που στην Πάφος FC πάρθηκε η απόφαση να μην αποκτηθεί ο Κώστας Πηλέας, ο νεαρός αριστερός μπακ θα επιστρέψει στις προπονήσεις της Ανόρθωσης και θα περιμένει τις εξελίξεις για το μέλλον του, καθώς ως γνωστόν δεν υπολογίζεται από τον Ρόνι Λέβι για τη νέα περίοδο. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα ενδιαφερθούν κάποιες ομάδες για να τον αποκτήσουν με το καθεστώς δανεικού.

Από εκεί και πέρα, στην Ανόρθωση ανήκει και τυπικά ο Κροάτης στόπερ Ντράγκο Λόβριτς ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την «Κυρία» και παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Εθνικό Άχνας, όπου θα αξιολογείται η πορεία του κι αν τα πάει καλά θα επιστρέψει στην ομάδα της Αμμοχώστου σε κάποια από τις μελλοντικές μετεγγραφικές περιόδους.

Όσον αφορά στον επίσης Κροάτη ακραίο επιθετικό, Ιβάν Τόμισιτς, ο οποίος επίσης δοκιμάζεται, οι πιθανότητες να αποκτηθεί είναι μηδαμινές και ένας από τους λόγους είναι και η ηλικία του (25 χρόνων) που δεν του επιτρέπει να εγγραφή στον κατάλογο β’.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ