aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιστρέφει η Μπάγερν για Χάντσον-Οντόι

Επιστρέφει η Μπάγερν για Χάντσον-Οντόι

Νέος γύρος στην… παρτίδα πόκερ ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και την Τσέλσι με «έπαθλο» τον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι αναμένεται να «παιχτεί», σύμφωνα τουλάχιστον με σημερινό δημοσίευμα της «Daily Mail»…

Παρά τις προσπάθειες των Βαυαρών για την απόκτηση του Λιρόι Σανέ ή του Ουσμάν Ντεμπελέ, η αγγλική εφημερίδα αναφέρει πως συνεχίζουν να φλερτάρουν και με τη μεταγραφή του Άγγλου εξτρέμ των «μπλε». Μια κίνηση που αναμένεται να τους κοστίσει περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ!

Η πρώτη προσφορά της Μπάγερν απορρίφθηκε από την Τσέλσι, ενώ το ίδιο συνέβη και με την επόμενη, ύψους σχεδόν 25 εκατομμυρίων. Μάλιστα, λόγω του μακροχρόνιου τραυματισμού του Χάντσον-Οντόι, οι διοικούντες των νταμπλούχων Γερμανίας ήλπιζαν ότι θα πέσει αυτό το ποσό.

Ο 18χρονος άσος θα επιστρέψει στη δράση κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού της νέας σεζόν, με την λονδρέζικη ομάδα να επιθυμεί την ανανέωση του συμβολαίου του αλλά να μην την καταφέρνει και απομένει να φανεί αν θα… ενδώσει στο πρέσινγκ της Μπάγερν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ