aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Επιστρέφει για Μάντζουκιτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

«Επιστρέφει για Μάντζουκιτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Επιστροφή ετοιμάζει τον Ιανουάριο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για χάρη του Μάριο Μάντζουκιτς, τον οποίο θα προσπαθήσει να αποκτήσει από την Γιουβέντους.

Το όνομα του 33χρονου Κροάτη επιθετικού έπεσε εκ νέου στο τραπέζι των συζητήσεων του τεχνικού των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και του εκτελεστικού διευθυντή, Εντ Γούντγουορντ, όπως αναφέρει η «Independent».

Αμφότερες οι πλευρές αναγνωρίζουν ότι η πώληση του Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ και η το επακόλουθο γεγονός ότι έμειναν χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό κοστίζει στην ομάδα. Το περασμένο καλοκαίρι η Γιουνάιτεντ βρέθηκε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του εν λόγω deal. Ωστόσο, απέσυρε το ενδιαφέρον της εξαιτίας του προβληματισμού της για την ηλικία του ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη ο Μάντζουκιτς, ο οποίος έχει μείνει εκτός της ευρωπαϊκής λίστας των πρωταθλητών Ιταλίας, δεν έχει μετρήσει ακόμα αγωνιστικά λεπτά τη φετινή σεζόν. Ψάχτηκε, μάλιστα, για μετακίνηση του στο Κατάρ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Όλα τα παραπάνω, λοιπόν, έρχονται να επιβεβαιώσουν τη λογική πίσω από το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ