aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιστρέφει διψασμένος ο Κέβιν Μπρου

Επιστρέφει διψασμένος ο Κέβιν Μπρου

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στα λίγα παιχνίδια που αγωνίστηκε ο Κέβιν Μπρου έδειξε πως είναι πολύ καλός και έμπειρος ποδοσφαιριστής. Το πέρασμά του από την Ίπσουιτς ήταν εξαιρετικό και δοκιμάστηκε πολύ στο αγγλικό πρωτάθλημα. Έχει ξεπεράσει τα μυϊκά προβλήματα και είναι στη διάθεση του προπονητή του, εδώ και μερικές μέρες. Ο Μπρου μπορεί να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή, αλλά και αν κληθεί να καλύψει μια θέση στο κέντρο της άμυνας, μπορεί να το κάνει με την ίδια επιτυχία.

Σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και ενόψει των ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, η επάνοδος του Μαυριτανού ποδοσφαιριστή λύνει τα χέρια του Σωφρόνη Αυγουστή. Κόντρα στην Αλκή, αγωνιζόμενος για ενενήντα λεπτά, θα γεμίσει τις μπαταρίες του για τη συνέχεια. Ο Μπρου στα 30 του χρόνια αποτελεί μια εξαιρετική μονάδα και είναι σίγουρο πως η εμπειρία και τα ηγετικά του προσόντα θα ενισχύσουν τις απαιτήσεις του Απόλλωνα στην τρέχουσα περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ