aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιστολή για τη βόμβα στο Ντόρτμουντ!

Επιστολή για τη βόμβα στο Ντόρτμουντ!

Kοντά στο πούλμαν της Ντόρτμουντ που έγινε η τριπλή έκρηξη βρέθηκε μία επιστολή ανάληψης της ευθύνης και οι Γερμανικές Αρχές προσπαθούν να βρουν αν είναι αυθεντική.

Η Εισαγγελέας της  Βεστφαλίας, Σάντρα Λίκε αποκάλυψε πως κοντά στο σημείο της έκρηξης βρέθηκε μία επιστολή ανάληψης ευθύνης: «Το υπόβαθρο της πράξης εξετάζεται με τη συμμετοχή της εισαγγελέας. Υπάρχει μία υποψία για απόπειρα δολοφονίας. Μία επιστολή έχει βρεθεί κοντά στον τόπο του εγκλήματος, αλλά δεν μπορούμε να παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το περιεχόμενο για λόγους έρευνας. Η αυθεντικότητα της επιστολής είναι επί του παρόντος υπό ενδελεχή έρευνα».

Επίσης, ο αρχηγός της Αστυνομίας, Γκρέγκορ Λάνγκε, ανέφερε:

«Στις 19:16 υπήρξαν τρεις εκρήξεις γύρω απ’ το ξενοδοχείο, όπου διέμενε η αποστολή της Ντόρτμουντ. Πρέπει να υποθέσουμε πως πρόκειται για μία στοχευμένη επίθεση στο πούλμαν της ομάδας. Ως εκ τούτου, υπήρξε άμεση κινητοποίηση. Ερευνούμε την σκηνή του εγκλήματος κι από αέρος για περαιτέρω εκρήξεις. Αρχικά, αποφασίσαμε να μην αποκλείσουμε τίποτα. Δεν έχει γίνει ακόμα σαφές ποιο ήταν το υπόβαθρο της πράξης. Αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί το παιχνίδι το βράδυ της Τρίτης. Ετοιμάζουμε μία μεγάλη επιχείρηση αύριο. Έχουμε αυξήσει σημαντικά τα μέτρα προστασίας για τις δύο ομάδες. Θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να διεξαχθεί το παιχνίδι με ασφάλεια. Αλλά 100% ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ