aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Επιστολή από Τούρκο δικηγόρο, θα τα πούμε στο Δικαστήριο με τον Ντόσα»

«Επιστολή από Τούρκο δικηγόρο, θα τα πούμε στο Δικαστήριο με τον Ντόσα»

Για το θέμα που ξέσπασε τις τελευταίες ώρες στις τάξεις της ΑΕΛ, μίλησε ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ, Δημήτρης Γιαννέλης (ΣΠΟΡ FM 95.0), σχετικά με την επιστολή του Ντόσα Ζούνιορ για μονομερή τερματισμό του συμβολαίου του. Από πλευράς γαλαζοκιτρίνων εκφράζεται η δυσαρέσκεια για την ενέργεια αυτή του Πορτογάλου, ενώ τόνισε πως η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Τι υποστηρίζει ο Ζούνιορ, αναλαμβάνει δράση ο Σοφοκλέους

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Για τον Ντόσα Ζούνιορ: «Είναι ένα σοβαρό θέμα. Λάβαμε χθες μια επιστολή πριν τον αγώνα από τον Τούρκο δικηγόρο του ποδοσφαιριστή για τερματισμό του συμβόλαιο. Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τις ενέργειες του ποδοσφαιριστή από σεβασμό για την πορεία του, σεβασμό τον οποίο δεν επέδειξε ο ίδιος. Η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν ανησυχούμε, η ΑΕΛ θα δικαιωθεί. Μπορώ να σας πω μόνο αυτά. Προσπαθώ να είμαι μετρημένος σε αυτά που λέω, δυστυχώς έγινε αυτό που έγινε και θα το αντιμετωπίσουμε με σύνεση και με γνώμονα το καλό της ομάδας. Λάβαμε μια επιστολή από την Κωνσταντινούπλο, 1-2 ώρες πριν τον αγώνα. αυτό τα λέει όλα. Έχει βάλει μέσα τους δικούς του λόγους. Το νομικό μας τμήμα, μελετά την υπόθεση».

Για το αν υπάρχει πρόθεση και από άλλους παίκτες: «Δεν έχει να κάνει με άλλους παίκτες αυτό. Είχαμε και υπόθεση Σόουζα, είδαμε που κατέληξε. Υπάρχουν διάφορες υποθέσεις. Θα τα αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει. Με γνώμονα τον σεβασμό προς τον παίκτη, σεβασμό που δεν υπέδειξε ο ίδιος».

Διαβάστε επίσης: Θέλει να φύγει ο Ζούνιορ και έστειλε επιστολή, σιγή ιχθύος από την ΑΕΛ!

Για το αν άρχισε ο διακανονισμός με τον Σόουζα: «Έχει αρχίσει ο διακανονισμός».

Για το αν υπάρχουν καθυστερημένες πληρωμές: «Οι παίκτες πληρώνονται κανονικά. Οι καθυστερήσεις είναι στο πλαίσιο που επιτρέπεται. Δεν μπορούμε να καθυστερούμε και αυτό τα λέει όλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ