aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιστολή Ανόρθωσης: «Ούτε σεντ για διαιτητές. Αν του φέρετε, πληρώστε τους»

Επιστολή Ανόρθωσης: «Ούτε σεντ για διαιτητές. Αν του φέρετε, πληρώστε τους»

Με Κύπριους διαιτητές θα διεξαχθούν οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Οι προσπάθειες της ΚΟΠ και του Σέρβου αρχιδιαιτητή Μίρολατ Μάζιτς για κάθοδο ξένων διαιτητών έπεσαν στο κενό και ως εκ τούτου δεν θα υπάρχουν ξένοι διαιτητές στους ορισμούς.

Η ομάδα της Αμμοχώστου με επιστολή της προς την ΚΟΠ ξεκαθάρισε στην Ομοσπονδία ότι δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει το οποιοδήποτε κόστος. Θυμίζουμε πως το κόστος διαιτησίας Κύπριων διαιτητών καλύπτει στο φετινό πρωτάθλημα η ΚΟΠ ως απόφαση στήριξης των ομάδων για την πανδημία του κορωνοϊού. Με την κάθοδο ξένων διαιτητών οι ομάδες επιβαρύνονται το επιπλέον κόστος. Δηλαδή, εάν για παράδειγμα το κόστος διαιτησίας με Κύπριους διαιτητές ανέρχεται στα 2.000 ευρώ και των ξένων στα 5.000 ευρώ οι ομάδες πληρώνουν από μισά τη διαφορά των 3.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: «Ο Κετσπάγια θα είναι αύριο, θα είναι την Τετάρτη και θα είναι γενικώς»

Η Ανόρθωση με επιστολή που στάλθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Ομοσπονδία ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να πληρώσει χρήματα για ξένους διαιτητές σημειώνοντας πως εάν η ΚΟΠ επιθυμεί να ορίσει ξένους διαιτητές σε παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και το κύπελλο μέχρι το τέλος της σεζόν θα πρέπει να καλύψει η ίδια το κόστος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ