aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπίσκεψη-ξενάγηση στην Αμμόχωστο

Επίσκεψη-ξενάγηση στην Αμμόχωστο

Mε δελτίο Τύπου η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνει ότι το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές, με συνοδεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με επικεφαλή τον πρόεδρο Πάρη Ανδρέου – εφορείας ποδοσφαίρου – Τεχνικού Διευθυντή, θα μεταβούν στην Αμμόχωστο για επίσκεψη – ξενάγηση.

Αναλυτικά:

“Ενημερώνουμε τους φίλους και οπαδούς της ομάδας ότι το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές, με συνοδεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με επικεφαλή τον πρόεδρο Πάρη Ανδρέου – εφορείας ποδοσφαίρου – Τεχνικού Διευθυντή, θα μεταβούν στην Αμμόχωστο για επίσκεψη – ξενάγηση.

Για την ερυθρόλευκη οικογένεια αποτελεί κυρίαρχο παράγοντα, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές να δουν από κοντά και να γνωρίσουν τον τόπο που γεννήθηκε η ιδέα που ονομάζεται ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΣ. Είναι σημαντικό να ξέρουν για την καταγωγή και τις ρίζες του σωματείου μας και να κάνουν και δικό τους βίωμα την Αμμόχωστο μας.

Η αποστολή θα ξεναγηθεί, μεταξύ άλλων, και στην αρχαία Σαλαμίνα αλλά και στο Δημοτικό Στάδιο, που με κόπο και μόχθο έχτισε με πολλή αγάπη ο κόσμος της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΣ σημαίνει Αμμόχωστος!”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ