aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπίσκεψη στήριξης σε Σετιέν παρά τα νέα σενάρια απομάκρυνσης

Επίσκεψη στήριξης σε Σετιέν παρά τα νέα σενάρια απομάκρυνσης

Ο Κίκε Σετιέν αμφισβητείται έντονα μετά τα αρνητικά αποτελέσματα της Μπαρτσελόνα που την έχουν απομακρύνει από τη Ρεάλ στη διεκδίκηση του τίτλου. Εν μέσω σεναρίων περί απόλυσης, η διοίκηση του κλαμπ επισκέφτηκε τον προπονητή στην οικία του το βράδυ της Δευτέρας εκφράζοντας την στήριξή της στο πρόσωπό του.

Ο πρόεδρος Τζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, ο εκτελεστικός διευθυντής Όσκαρ Γκράου, ο αντιπρόεδρος Χαβιέρ Μπόρδας και ο αθλητικός διευθυντής Ερίκ Αμπιντάλ συζήτησαν δια ζώσης με τον Σετιέν στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας εν όψει του αποψινού καθοριστικού αγώνα με την Ατλέτικο στο «Καμπ Νου».

Την ίδια ώρα, πάντως, το Radio Catalunya επιμένει πως ο Σετιέν ίσως να μη βγάλει καν τη σεζόν στον πάγκο της «Μπάρτσα». Αν δεν έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στα αμέσως προσεχή παιχνίδια, τότε φημολογείται πως μέχρι το τέλος της περιόδου τη θέση του θα πάρει ο Γκαρθία Πιμιέντα, προπονητής της Β’ ομάδας του κλαμπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ