aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπίσημο: Θα... γεράσει στην ΑΕΛ ο Σοάρες!

Επίσημο: Θα… γεράσει στην ΑΕΛ ο Σοάρες!

Όσο κι αν από πλευράς επίσημης ΑΕΛ υπήρχαν κάποιες… ντρίπλες όσον αφορά στις πληροφορίες για την ενδεχόμενη ανανέωση συνεργασίας με τον Μάρκο Σοάρες, σήμερα επιβεβαιώθηκαν τα δημοσιεύματα, αφού ανακοινώθηκε πως ο μέσος από το Πράσινο Ακρωτήρι θα παραμείνει στο σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2021!

«Η διοίκηση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον Μάρκο Σοάρες για τα επόμενα 3 χρόνια. Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους θέλει δημόσια να ευχαριστήσει τον αρχηγό της Εθνικής Πράσινου Ακρωτηρίου για την εμπιστοσύνη του να συνεχίσει στην Αθλητική Ένωση Λεμεσού», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

O Σοάρες ήταν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Μετρά 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (2.351 λεπτά) και δύο γκολ στην τρέχουσα σεζόν, ενώ έχει αγωνιστεί και στα τρία παιχνίδια που έδωσε η ΑΕΛ στο κύπελλο, δύο με τον Άρη και ένα με τον ΑΠΟΕΛ. Της επέκτασης της συνεργασίας με τον Σοάρες θα ακολουθήσουν σύντομα κι άλλοι ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ